註冊 登入

[射擊] [限時免費]Crackdown《除暴戰警》免費下載(Xbox One X 4K優化)

[限時免費]Crackdown《除暴戰警》免費下載(Xbox One X 4K優化) E-mail 此主題給朋友

轉自: https://twitter.com/majornelson/status/1093234046832762880

為左慶祝系列最新作Crackdown 3即將發售
Major Nelson宣布
大家可以去Xbox市集限時免費下載Crackdown《除暴戰警》

下載link:
https://marketplace.xbox.com/zh-HK/product/除暴戰警/66acd000-77fe-1000-9115-d8024d5307dc

遊戲除左可以係Xbox One上免費兼容玩返
亦有Xbox One X 4K優化
由原本720p
免費提升至Native 4K (3840x2160)

回覆 引用 TOP

精選樓盤
Good ~

引用:
原帖由 kai_hayato 於 2019-2-7 08:32 PM 發表

Good ~
係~
而且Xbox One X玩家仲可以享受Native 4K
玩住等Crackdown 3

引用:
原帖由 mgyyh232 於 2019-2-8 09:28 AM 發表

係~
而且Xbox One X玩家仲可以享受Native 4K
玩住等Crackdown 3
請問係咪要入credit card先可以拎隻game?

引用:
原帖由 kai_hayato 於 2019-2-8 11:24 AM 發表

請問係咪要入credit card先可以拎隻game?
應該要信用卡或PayPal
因為Xbox 360遊戲有region lock
所以需要認證玩家地區
而Xbox One遊戲就冇上述限制

引用:
原帖由 mgyyh232 於 2019-2-8 11:50 AM 發表

應該要信用卡或PayPal
因為Xbox 360遊戲有region lock
所以需要認證玩家地區
而Xbox One遊戲就冇上述限制
明白,唔該你。

引用:
原帖由 kai_hayato 於 2019-2-8 11:56 AM 發表

明白,唔該你。
唔洗客氣

回覆 引用 TOP

走科幻路途,在香港未必得。

引用:
原帖由 superhkguy 於 2019-2-10 09:27 AM 發表

咁又未必
占士金馬倫套《銃夢: 戰鬥天使》不知幾爆

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 superhkguy 於 2019-2-10 09:27 AM 發表

第一集感覺還可以,因為之前冇乜呢啲咁超人化嘅GTA式遊戲,係內容單調啲。

第二集沿用反返第一集嘅地圖,真係勁hea又冇誠意,打打下太悶賣返出去。

到依家第三集,睇落玩法好似差唔多,其實都唔大期望,不過都會買嘅。

引用:
原帖由 kai_hayato 於 2019-2-10 05:25 PM 發表

第一集感覺還可以,因為之前冇乜呢啲咁超人化嘅GTA式遊戲,係內容單調啲。

第二集沿用反返第一集嘅地圖,真係勁hea又冇誠意,打打下太悶賣返出去。

到依家第三集,睇落玩法好似差唔多,其實都唔大期望,不過都會買嘅。 ...
嗯, 自己頭兩集都有玩
希望遲下可以免費兼容埋Crackdown 2

至於Crackdown 3
如果您有懷疑
可以先用Xbox Game Pass免費試玩
之後再買正式版

回覆 引用 TOP

Sega隻crackdown 就好玩。

引用:
原帖由 superhkguy 於 2019-2-10 08:47 PM 發表

Sega隻crackdown 就好玩。

嗯, 不過兩隻係完全唔同類形嘅遊戲
所以難以比較

而SEGA版同樣都有科幻cyborg元素
所以香港又未必得(?)

回覆 引用 TOP

謝謝分享

引用:
原帖由 家中消失的羊 於 2019-2-11 09:57 PM 發表

謝謝分享
唔洗客氣
有好野實同大家分享

回覆 引用 TOP

31 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。