註冊 登入

[Rolex] 勞迷好消息

本主題由 ken_kan 於 2019-2-11 10:35 PM 關閉

勞迷好消息 E-mail 此主題給朋友

路邊社消息,下星期中有大量運動錶款推出市場,呢轉貨係全球性的。如想買的師兄師姐或者可以忍忍手先,睇埋下星期先。(只是分享,真假各半,不喜勿插)

精選汽車
雖然唔知真假, 但最近想買既師兄不妨等等先

相見時難別亦難 東風無力百花殘
春蠶到死絲方盡 蠟炬成灰淚始乾
晚唐 李商隱
引用:
原帖由 HinLuk 於 2019-2-8 12:02 PM 發表

雖然唔知真假, 但最近想買既師兄不妨等等先

覺得機會幾大,02/02/2019旺角周x福見到,13xxxx。

回覆 引用 TOP

睇下星期有無先

回覆 引用 TOP

如果係,是好事, 希望大家買到心頭好。

金鋼呢排大把貨

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fly888f 於 2019-2-8 12:40 PM 發表

如果係,是好事, 希望大家買到心頭好。
願望成真,皆大歡喜!

回覆 引用 TOP

期待

回覆 引用 TOP

消息應該堅,我有朋友在AD做,佢都系甘講

回覆 引用 TOP

買奢侈表梗係要有大折頭先買,呢兩年好多人被洗腦,正價買到要劏雞還神,食炒當應份.....

引用:
原帖由 homan22 於 2019-2-8 01:39 PM 發表

買奢侈表梗係要有大折頭先買,呢兩年好多人被洗腦,正價買到要劏雞還神,食炒當應份.....
希望以後可以撥亂歸正

引用:
原帖由 柴魚花生粥 於 2019-2-8 01:42 PM 發表

希望以後可以撥亂歸正
實有呢一日嘅。

奢侈表同股票一樣,等到冇人買你先去買就啱嘞。

引用:
原帖由 柴魚花生粥 於 2019-2-8 01:42 PM 發表

希望以後可以撥亂歸正
咁可以有返95折嗎?

引用:
原帖由 cmcv 於 2019-2-8 01:45 PM 發表

咁可以有返95折嗎?
希望如此

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 homan22 於 2019-2-8 01:45 PM 發表

實有呢一日嘅。

奢侈表同股票一樣,等到冇人買你先去買就啱嘞。
最惨係要俾D唔關事的炒家過一刀先最無奈。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。