註冊 登入

[馬拉松] 渣馬當日20~24度!!!

渣馬當日20~24度!!! E-mail 此主題給朋友

都算幾熱下

精選樓盤
引用:
原帖由 女神惠櫸喬 於 2019-2-8 12:07 PM 發表

都算幾熱下
我就奶硬屎鳥
下年再拼吧

鷄毛在手, 愈刪愈有!

回覆 引用 TOP

慢慢跑算了,否則萬一冧偈仲衰。  

回覆 引用 TOP

咁就一定要喺中午做高強度適應下

引用:
原帖由 captainA1 於 2019-2-8 12:25 PM 發表

咁就一定要喺中午做高強度適應下
學泳衣大叔咁著泳褲跑,到終點後馬上去維記泳池降溫

引用:
原帖由 poonhenry 於 2019-2-8 12:31 PM 發表

學泳衣大叔咁著泳褲跑,到終點後馬上去維記泳池降溫
我淨係知好多人去嗰度沖涼

引用:
原帖由 captainA1 於 2019-2-8 12:32 PM 發表

我淨係知好多人去嗰度沖涼
人地廈門馬終點有冰水池俾跑手侵泡降溫和 Recovery,咁熱天氣下跑香港渣馬連國內都不如  

引用:
原帖由 poonhenry 於 2019-2-8 12:39 PM 發表

人地廈門馬終點有冰水池俾跑手侵泡降溫和 Recovery,咁熱天氣下跑香港渣馬連國內都不如  
如果唔係跑得快你敢唔敢浸入去

引用:
原帖由 captainA1 於 2019-2-8 12:40 PM 發表

如果我係嚤囉差,一定以毒攻毒入去浸  

回覆 引用 TOP

熱到HIHI, 安心散步返終點

回覆 引用 TOP

目標,六小時完賽

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 captainA1 於 2019-2-8 12:40 PM 發表

只會跑第一先可以跳落去泡
見兩個跳落去自捽腳趾
真係搵你泡

咁X熱😳😳😳

回覆 引用 TOP

再加埋濕度70~90%,仆街鳥

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 poonhenry 於 2019-2-8 12:39 PM 發表

厦門的話, 拿拿聲走人啦
攪咁多做乜, 返去酒店沖涼chk out, 跟住有時間咪洗下腳飲下啤酒吹水回味下好過.

我都唔知d友做乜鬼, 坑師傅d杯面又難食, 跑完緊係去食好西, quota唔係咁用.
service俾你唔一定要用及啱用.

鷄毛在手, 愈刪愈有!
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。