註冊 登入

[遊記分享] 莫斯科,莫曼摩斯克遊記

引用:
原帖由 kill1021 於 2019-2-11 02:24 PM 發表

去得過,一個人食一餐飯都係大約六七十蚊港紙,食得好豐富都係三百幾港紙。

尋晚食呢兩樣嘢,加杯Pepsi 都係100蚊港紙左右。如果想慳啲你可以自己去超市買嘢自己煮,我見好多內地既遊客都係買嘢返去自己既住所煮嘢食。 ...
唔係呀
因為我已經book左市中心酒店
如果係去,就只會跟day tour
8000rub/人

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 kill1021 於 2019-2-11 02:17 PM 發表

我去咗呢間食,環境和服務都唔錯。
價錢如何?

引用:
原帖由 kill1021 於 2019-2-11 02:26 PM 發表

可惜我仲未睇到呀。
我睇app
呢幾日好似有雲
機會差D

不過祝你好運
希望可以睇到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 明日大大師姐 於 2019-2-11 02:28 PM 發表

價錢如何?
獵人餐廳食咗長腳蟹,仲有比目魚,仲有個菜湯,兩隻生蠔,都係大約360港紙。

引用:
原帖由 kill1021 於 2019-2-11 03:00 PM 發表

獵人餐廳食咗長腳蟹,仲有比目魚,仲有個菜湯,兩隻生蠔,都係大約360港紙。
近鐵路站?我地會係紅牆過去,附近仲有無景點?

引用:
原帖由 明日大大師姐 於 2019-2-11 03:06 PM 發表

近鐵路站?我地會係紅牆過去,附近仲有無景點?
我呢間獵人餐廳在摩市,唔近火車站,要叫車才能到.

引用:
原帖由 kill1021 於 2019-2-11 03:24 PM 發表

我呢間獵人餐廳在摩市,唔近火車站,要叫車才能到.
有其他分店?

引用:
原帖由 kill1021 於 2019-2-11 02:13 PM 發表

我都係直接入呢個頁面,入番香港電話號碼後,我個香港電話就收到佢俾我既number 做注冊

呢個係我用香港電話後收到既注冊碼。
但如果用緊俄羅斯sim,香港sim要拎走,咁點用香港電話收sms?

引用:
原帖由 明日大大師姐 於 2019-2-11 03:31 PM 發表

但如果用緊俄羅斯sim,香港sim要拎走,咁點用香港電話收sms?
我帶兩部電話,一部插香港卡,一部用俄國卡。

引用:
原帖由 明日大大師姐 於 2019-2-11 03:25 PM 發表

有其他分店?
得一間而已。冇其他分店,在呢度一定要叫車先得。

引用:
原帖由 kill1021 於 2019-2-11 03:32 PM 發表

我帶兩部電話,一部插香港卡,一部用俄國卡。
可唔可以先dl apps係香港入左電話先,去俄羅斯再用?

引用:
原帖由 kill1021 於 2019-2-11 03:34 PM 發表

得一間而已。冇其他分店,在呢度一定要叫車先得。
俾間餐廳名司機就得?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 明日大大師姐 於 2019-2-11 03:35 PM 發表

我上次係先喺香港下載個app,去到當地就輸入俄國sim卡個電話號碼,咁就用得

引用:
原帖由 明日大大師姐 於 2019-2-11 03:35 PM 發表

我就係 downloand 左
登記時入香港號碼唔得

引用:
原帖由 royman 於 2019-2-11 03:47 PM 發表

我上次係先喺香港下載個app,去到當地就輸入俄國sim卡個電話號碼,咁就用得
正路就應該要入俄國電話號碼
不過樓主話果張SIM收唔到SMS

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。