註冊 登入

除咗 chanel 同 hermes...

除咗 chanel 同 hermes... E-mail 此主題給朋友

係咪其他牌子已經無人有興趣買?
我見呢版全部都講 chanel 同 hermes...
我想買個 prada fabric bucket bag ....
是不是已經很 out ?

熱賣及精選
引用:
原帖由 deadair000 於 2019-2-9 05:44 AM 發表

我想買個 prada fabric bucket bag ....
哈哈我有少少認同但其實因為呢2個牌子特別多人鍾意姐,唔代表大家對其他品牌冇興趣,仲要睇個人喜好。😉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 deadair000 於 2019-2-9 05:44 AM 發表

又唔係話out~唔同嘅牌子都有自己嘅粉絲~
個人意見覺得係咁啱上呢個版嘅sis都係偏好呢2個牌子~
我自己都會用其他牌子嘅袋

回覆 引用 TOP

鍾意就買啦

回覆 引用 TOP

我除左chanel同hermes,平時都有用其他brand,只不過近日買左新野,上黎開心share之麻~~~

回覆 引用 TOP

我成日去 Prada 睇尼龍袋,但永遠找不到啱心水。🙄

我都有睇其他牌子的袋
最近好想買YSL Niki, 但香港買真係貴好多...

亦都有睇Lady Dior, 但條鏈真係好重
同埋只係手挽好睇, 側揹好怪...

唔係呀,我都未買過c同h,暫時都係用緊celine同loewe渣,睇下你鍾意咩款式架姐

回覆 引用 TOP

可能宜家興環保袋

回覆 引用 TOP

我都係用celine咋,chanel hermas都係睇下其他師姐開心share,prada都有睇下但成日睇唔岩

引用:
原帖由 08Ellen 於 2019-2-10 05:02 AM 發表

我都係用celine咋,chanel hermas都係睇下其他師姐開心share,prada都有睇下但成日睇唔岩
Sis用緊celine咩款式?
我最近都心郁郁想入手

引用:
原帖由 soiing 於 2019-2-9 04:11 PM 發表

我都有睇其他牌子的袋
最近好想買YSL Niki, 但香港買真係貴好多...

亦都有睇Lady Dior, 但條鏈真係好重
同埋只係手挽好睇, 側揹好怪...
我之前都有諗住買YSL Niki
但係我見好多自由痕揹
同埋個袋一裝得多少少嘢個底就’the’
所以我放棄咗

引用:
原帖由 lostcat 於 2019-2-9 04:00 PM 發表

我成日去 Prada 睇尼龍袋,但永遠找不到啱心水。🙄
Prada D尼龍袋個個差不多款,我買了一個銀鏈側揹tote,我覺得已經是signature 代表作😂

回覆 引用 TOP

近排外國好似好hit呢個Dior,可能香港女人不是太高,好難carry ,但其實都靚,而且可以加自己名!👍🏻so far我在香港只見一兩個靚女用!

附件

2019-2-10 12:50 PM

2019-2-10 12:50 PM

引用:
原帖由 wing_kiki 於 2019-2-10 09:14 發表

我之前都有諗住買YSL Niki
但係我見好多自由痕揹
同埋個袋一裝得多少少嘢個底就’the’
所以我放棄咗
我純粹覺得個款幾好用咋, 可以粗用又唔怕花
但又無注意到個底原來裝多啲嘢就會墮...咁放棄啦...

56 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。