註冊 登入

求解答 男人吾識手袋野 謝謝

求解答 男人吾識手袋野 謝謝 E-mail 此主題給朋友

最近係尖沙嘴某間鋪頭買左個boy Chanel 25cm諗住買比女朋友做情人節禮物

因間鋪頭都有Facebook/官網 甘我都覺得應該係真 標明只賣正貨 否則原銀奉還 同埋講到好似話拎左連續8-10年正貨標籤果d野

甘我買個袋果時 拒係display緊 100%全新(眼睇沒使用痕跡 貼埋d皮幾硬淨 係荔枝皮)
甘我睇岩就埋單 係有齊卡 同埋本薄 黑色塵袋 抹皮果塊白色野 但係出面面扣係沒貼膠紙 內裡就有 拒話可能黎貨果時係沒癡住 

甘拒就幫我放係盒到 但內裡牛油紙有2種一種係有logo英文字Chanel 一種係沒字 沒字果隻款已經捲埋一舊野

拒就將個袋放係塵袋裡面 然後關埋個盒 包絲帶就算

甘我想問,係咪除左專門店買先會包得好好睇睇,係其他鋪頭 拒係吾會甘做?

因為我睇YouTube d開箱文 我見到人地果d都好靚 

同埋點樣睇到係真假 我吾想拎幾萬蚊買到假野 

求解答 謝謝
祝大家情人節快樂🤞🏻

熱賣及精選
引用:
原帖由 ookk2233 於 2019-2-9 06:56 AM 發表

最近係尖沙嘴某間鋪頭買左個boy Chanel 25cm諗住買比女朋友做情人節禮物

因間鋪頭都有Facebook/官網 甘我都覺得應該係真 標明只賣正貨 否則原銀奉還 同埋講到好似話拎左連續8-10年正貨標籤果d野

甘我買個袋果時 拒係display緊 100%全新(眼睇沒使用痕跡 貼埋d皮幾硬淨 係荔枝皮)
甘我睇岩就埋單 係有齊卡 同埋本薄 黑色塵袋 抹皮果塊白色野 但係出面面扣 ...
正常係專門店先會有full set packing,pack 得好靚!
Ching買既袋係一手定二手?
除左專門店以外買既袋,基本都好難知道真假!
如果二手既可拎個袋去專門店維修,等CC既師父檢查再報價先check到真假!
CC既袋,基本會有張卡,卡既no係跟袋裡面既no一樣既,但而家好多A貨都做到一比一,好真!
但如果個袋全新,你可以拎個袋去brxxdoff到試放,睇下賣唔賣得出!
請問尖沙咀邊間鋪頭?米x站?

引用:
原帖由 jessica0308 於 2019-2-9 07:39 AM 發表

正常係專門店先會有full set packing,pack 得好靚!
Ching買既袋係一手定二手?
除左專門店以外買既袋,基本都好難知道真假!
如果二手既可拎個袋去專門店維修,等CC既師父檢查再報價先check到真假!
CC既袋,基本會有張卡,卡既no係跟袋裡面既no一樣既,但而家好多A貨都做到一比一,好真!
但如果個袋全新,你可以拎個袋去brxxdoff到試放,睇下賣唔賣得出!
請問尖沙咀 ...
我係買全新的
原來係甘 多姐師姐解答
鋪頭名我pm您

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ookk2233 於 2019-2-9 06:56 AM 發表

甘我睇岩就埋單 係有齊卡 同埋本薄 黑色塵袋 抹皮果塊白色野 但係出面面扣 ...
係咪意x利站?

引用:
原帖由 秋天婆仔 於 2019-2-11 01:22 AM 發表

係咪意x利站?
香x站

回覆 引用 TOP

引用:

其實只有喺專門店買至會確保係正貨

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。