註冊 登入

[其他] 武漢高鐵🚅🌸行~計劃中

黃鶴樓早兩年翻新過

武漢二月尾還是冷

「我」也是「其中一個」被牠們拉「黑」:漢奸, 汪汪屎,西施走狗,屍屍pdllm
作者已被封鎖,內容自動屏蔽  æ”¶èµ·/展開 發表於 25/10/2018 12:41        1#
熱賣及精選
引用:
原帖由 chaolininin 於 2019-2-9 10:35 PM 發表

黃鶴樓早兩年翻新過

武漢二月尾還是冷
正!

回覆 引用 TOP

係咁擺網上圖出來做咩

wuhan university
you try to enter one day before the  announced open date
No pre-registration required

Gentleman A ! Gentleman A!
引用:
原帖由 KYYYY 於 2019-2-10 08:19 AM 發表

wuhan university
you try to enter one day before the  announced open date
No pre-registration required
👍🏼

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 omegaseiko 於 2019-2-9 08:51 AM 發表

剛剛booked了 Service Apartment ,兩房一廳$9xx包早餐,樓下大型商場、地鐵🚇、Starbucks....老人家唔join景點也有地方行下!
樓主住凱德廣場
佢地有間餐廳叫 U你
係武漢評價最高嘅連鎖餐廳
其他省仲未有架
又平又好食又新派環境又唔錯
食過佢地嘅海鮮蟹粥
又平竟然又好有廣東蟹粥風味

仲有去到武漢要食蔬菜
好新鮮又平又好好味

引用:
原帖由 Bobic 於 2019-2-10 10:44 PM 發表

樓主住凱德廣場
佢地有間餐廳叫 U你
係武漢評價最高嘅連鎖餐廳
其他省仲未有架
又平又好食又新派環境又唔錯
食過佢地嘅海鮮蟹粥
又平竟然又好有廣東蟹粥風味

仲有去到武漢要食蔬菜
好新鮮又平又好好味 ...
多謝資訊係住Somerset,都慶幸揀左呢間,價錢適中,可與老豆一個Apartment ,有兩間房,外父地同舅舅住...大眾點評睇過D食肆,真心不錯,商場有周大福、屈臣氏、Starbucks 等,七層高,比預期還要好!

引用:
原帖由 omegaseiko 於 2019-2-10 10:48 PM 發表

多謝資訊係住Somerset,都慶幸揀左呢間,價錢適中,可與老豆一個Apartment ,有兩間房,外父地同舅舅住...大眾點評睇過D食肆,真心不錯,商場有周大福、屈臣氏、Starbucks 等,七層高,比預期還要好! ...
上次咁啱去過呢個商場食嘢
唔算好大好新潮嘅商場
但勝在乜都有又係旺區

引用:
原帖由 Bobic 於 2019-2-10 11:25 PM 發表

上次咁啱去過呢個商場食嘢
唔算好大好新潮嘅商場
但勝在乜都有又係旺區
你住附近酒店所以去嗰度?

引用:
原帖由 omegaseiko 於 2019-2-10 11:27 PM 發表

你住附近酒店所以去嗰度?
武漢嘅親友係附近住
所以佢訂位去食的

引用:
原帖由 Bobic 於 2019-2-10 11:35 PM 發表

武漢嘅親友係附近住
所以佢訂位去食的
明白,我book那裡貪佢門口地鐵🚇,旁邊有商場希望四月頭仍有🌸🌸🌸

回覆 引用 TOP

楚河漢街

上年復活節去佐武漢睇櫻花,   武大要3日上預訂入場, 但到我上網攪時就話唔洗預訂啦, 因為校園中既櫻花都凋謝得七七八八....即時去既意慾小佐一半,  不過去到武大都仲有小小櫻花睇,  但淨低既花都系比無敵既大媽再摧毀埋,  去完大學無得睇, 咁去東湖睇下羅,去到發覺樓主圖一果個塔裝修緊封佐無得影,   只系可以欣賞到園中湖邊快艇既工作人員同修路工人系玩度真人街霸..仲要玩到出刀, 真系咁大個仔都未見過. (由武大去東湖既車程, 我見到好多街道其實都有種櫻花, 仲開得比境點仲燦爛D添!)  東湖附近就系湖北省博物館,我因為都好想睇下越王勾踐劍, 所以去佐睇.....不過人多到, 我諗我距離個展品應該有十米外左右....之後去過黃鶴樓,
歸元寺等等, 都系影張相, 到此一游就算, 有時間試下坐船夜游長江, 舒舒服服睇下兩邊既燈光都OK既 

去過,人多到嘔。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 水圍興 於 2019-2-12 02:21 PM 發表

上年復活節去佐武漢睇櫻花,   æ­¦å¤§è¦3日上預訂入場, 但到我上網攪時就話唔洗預訂啦, 因為校園中既櫻花都凋謝得七七八八....即時去既意慾小佐一半,  不過去到武大都仲有小小櫻花睇,  但淨低既花都系比無敵既大媽再摧毀埋,  去完大學無得睇, 咁去東湖睇下羅,去到發覺樓主圖一果個塔裝修緊封佐無得影,   åªç³»å¯ä»¥æ¬£è³žåˆ°åœ’中湖邊 ...
Thks for the info

回覆 引用 TOP

æç¤º:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。