註冊 登入

[NBA賽事] Nikola Jokic帶領一群廢隊友進入西岸Playoffs 成就高於LBJ

Nikola Jokic帶領一群廢隊友進入西岸Playoffs 成就高於LBJ E-mail 此主題給朋友

Nikola Jokic>LBJ

https://www.youtube.com/watch?v=DhuGqK6A2T0

精選樓盤
沾屎粉絲多,入唔到季後賽,都做到明星隊長。

引用:
原帖由 Wonderful2015 於 2019-2-9 05:15 PM 發表

你話入唔到就入唔到呀
打賭5000,輸嗰方捐出去慈善機構,夠薑嗎?

老占未傷前 排第四 只差首名2~3場勝差

老占病愈後 打左3場贏左2場 湖人仲有27場要打 只要老占無傷病 入唔到的機會好微
引用:
原帖由 Wonderful2015 於 2019-2-9 05:15 PM 發表

雖然香討成日吹奏 jokic, 但好可惜, 球隊排第 2
但佢 mvp 排名依家暫時第 9
以前我都好天真, 以為 nba 剩睇實力, 依家醒咗望吓 jokic 出生地
塞爾維亞 喎, 你估 nba 會唔會棒佢 ?

回覆 引用 TOP

入籍美國可以考慮吓, simmons 澳洲仔, 待遇應該唔錯
反而 doncic 斯洛文尼亞, 我就唔睇好

回覆 引用 TOP

唔同意廢隊友
只係一班好易傷的隊友
成季都唔知有無試過5個正選一齊出
Murray Harris Barton Millsap Jokic
上述除左Jokic
4件長期無2-3件
Harris同Millsap直頭傷兵鐵膽
所以打到而家咁我已經好滿意

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/165891_396034433767948_1774107519_n.jpg

回覆 引用 TOP

吓,金塊班人唔算廢wo,你話鷹隊個D就話,而且IT都未復出

回覆 引用 TOP

樓主自己無料啫!我未開季已經斷定金塊會係西岸前四啦!

引用:
原帖由 BenjiReborn 於 2019-2-9 10:47 PM 發表

樓主自己無料啫!我未開季已經斷定金塊會係西岸前四啦!
x2

回覆 引用 TOP

當年DREAM (1993年入左美籍,之后就MVP,除左實力外,仲要認時勢)已經系一個好例子,今年金塊就算正選2件Millsap (44場,缺左11場)同Harris(打左32場,缺左23場),MVP 連三大都無,反而哈登要走步,可以任走,要進攻犯規可以吾FOUL,西岸排第5可以捧都上天,雖然同隊都有正選傷左,但差晒8場勝負差,當年NASH 太陽拉住咁人腳,西岸拿第三,都已經可穩住MVP

排名又點?拎到總冠軍先算啦,比你第一都無用

回覆 引用 TOP

自己唔識就話隊友廢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 changemylife 於 2019-2-11 10:49 AM 發表

當年DREAM (1993年入左美籍,之后就MVP,除左實力外,仲要認時勢)已經系一個好例子,今年金塊就算正選2件Millsap (44場,缺左11場)同Harris(打左32場,缺左23場),MVP 連三大都無,反而哈登要走步,可以任走,要進攻犯規可以吾FOUL,西岸排第5可以捧都上天,雖然同隊都有正選傷左,但差晒8場勝負差,當年NASH 太陽拉住咁人腳,西岸拿第三,都已經可穩住MVP ...
國籍絕對有影響,另外Jokic本身星味都唔夠,打法又唔算大眾喜歡類型,nba唔會點捧佢,all about money

回覆 引用 TOP

引用:

占屎出返黎, 官方就會強行做野俾最少第8
唔出就話無占屎,隊友廢就入唔到囉

回覆 引用 TOP

24 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。