註冊 登入

有無人好唔鐘意ALL STAR GAME咁分法

有無人好唔鐘意ALL STAR GAME咁分法 E-mail 此主題給朋友

LBJ同字母哥憑咩要D球員比佢地PICK
之後好似做佢地手下咁
咩TEAM LEBRON
有無諗過NBA唔係個個鐘意你

有人話因為佢地係票王
算吧啦
NBA有尊重過VOTING就唔會DUKA同ROSE都無份

精選樓盤
引用:
原帖由 ClippersNation 於 2019-2-9 06:51 PM 發表

之後好似做佢地手下咁

有人話因為佢地係票王
算吧啦
NBA有尊重過VOTING就唔會DUKA同ROSE都無份 ...
如果由2位明星賽教練揀,你認為會不會好d?

如果只睇球迷票,咁幾年前的Zaza已經正選打明星賽了,而家計埋球員及傳媒票,就可杜絕呢個情況。

睇上年地之勇4虎便知。今年已經很好了,臭口

「我」也是「其中一個」被牠們拉「黑」:漢奸, 汪汪屎,西施走狗,屍屍pdllm
作者已被封鎖,內容自動屏蔽  收起/展開 發表於 25/10/2018 12:41        1#

回覆 引用 TOP

分東西岸,東岸對西岸。正選 100% 由公眾投票。每邊得票最多嗰兩個後場同三個前場球員做正選。教練投票選後備球員。Commissioner 揀傷出替補同酌情加人。

如果真係多觀眾想睇 Zaza 而選到佢,咁有乜問題呀? 點都好過假民主搞到觀眾真係想睇嗰啲最後又冇份。

引用:
原帖由 Porkypig1234 於 2019-2-9 09:22 PM 發表

分東西岸,東岸對西岸。正選 100% 由公眾投票。每邊得票最多嗰兩個後場同三個前場球員做正選。教練投票選後備球員。Commissioner 揀傷出替補同酌情加人。

如果真係多觀眾想睇 Zaza 而選到佢,咁有乜問題呀? 點都好過假民主搞到觀眾真係想睇嗰啲最後又冇份。 ...
宜家 All Star Game 收視率低,NBA高層梗係要搞綽頭,頭都拗爆 。。。

回覆 引用 TOP

唔中意既話可以唔睇。

回覆 引用 TOP

又要比人投票,又要防止種票發生,無計,rose今年應該好多人想睇佢的,好似古天樂咁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 斯哥路 於 2019-2-9 08:17 PM 發表

如果由2位明星賽教練揀,你認為會不會好d?

如果只睇球迷票,咁幾年前的Zaza已經正選打明星賽了,而家計埋球員及傳媒票,就可杜絕呢個情況。 ...
如果zaza打正選,咁擺明個制度係得啖笑

回覆 引用 TOP

你未打過波?Pick up game係咁揀人咖啦

回覆 引用 TOP

Jazz Gobert 都入唔到已經無乜睇頭啦屌!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 airhei 於 2019-2-9 11:34 PM 發表

又要比人投票,又要防止種票發生,無計,rose今年應該好多人想睇佢的,好似古天樂咁
咪係
ZAZA多人投即係有人想睇佢
點解要阻止人入

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Porkypig1234 於 2019-2-9 09:22 PM 發表

如果真係多觀眾想睇 Zaza 而選到佢,咁有乜問題呀? 點都好過假民主搞到觀眾真係想睇嗰啲最後又冇份。 ...
絕對正確
NBA唔知咩叫民主
咁玩法不如以後比班球員同教練投曬佢算吧啦

回覆 引用 TOP

引用:

問題係多人選Zaza、但呢啲人會唔會買飛現場睇當年姚明都係票皇,你董的
其實以前個制度幾好、不過銀叔上場想攪新意思刺激吓..但睇呢效果麻麻

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ClippersNation 於 2019-2-9 06:51 PM 發表

之後好似做佢地手下咁

有人話因為佢地係票王
算吧啦
NBA有尊重過VOTING就唔會DUKA同ROSE都無份 ...
完全同意!

回覆 引用 TOP

19 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。