註冊 登入

[Rolex] 澳門 AD 新年新希望

澳門 AD 新年新希望 E-mail 此主題給朋友

昨天偶然行過,竟然遇上.....  

回覆 引用 TOP

精選汽車
正價入?

引用:
原帖由 stacey.lai 於 2019-2-11 11:06 AM 發表

正價入?
Walk in - 正價

恭喜樓主。
唔知點解,澳門咪一樣有咁多同胞,但澳門又真係比香港多鋼運動款。

恭喜師兄,介唔介意透露邊間AD

回覆 引用 TOP

😱我9號去黎,大三巴一帶ad乜鬼都冇

引用:
原帖由 mchide 於 2019-2-11 12:20 PM 發表

永 x皇宮 ..... 同場仲有隻 DS 黑色/ 地通金鋼 / 地通 余文樂

引用:
原帖由 fguy12345 於 2019-2-11 12:28 PM 發表

永 x皇宮 ..... 同場仲有隻 DS 黑色/ 地通金鋼 / 地通 余文樂
永利皇宮都有運動款,非常好彩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fguy12345 於 2019-2-11 12:28 PM 發表

👍我只行左永X!又系乜都冇!師兄真好彩,今天一定旺!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ballhorsedog 於 11-2-2019 11:39 發表

恭喜樓主。
唔知點解,澳門咪一樣有咁多同胞,但澳門又真係比香港多鋼運動款。
去得澳門係希望搏盡先買隻錶戴,但好多都戰死沙場了
但AD唔可能咩貨都唔拎,所以咪買到機會會大左

小賭恰情 大賭慘情
無路勝有路 無招勝有招
福禍無門 惟人自召
財到光棍手 一去無回頭

回覆 引用 TOP

勁 未賭已經賺到笑

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mchide 於 2019-2-11 12:20 PM 發表

試下去金沙城果帶

引用:
原帖由 ballhorsedog 於 2019-2-11 02:39 PM 發表

試下去金沙城果帶
初5去完了!冇緣再行

回覆 引用 TOP

我估係 美高梅🤔

回覆 引用 TOP

好羨慕ching
香港正價買黑十好似乞衣咁先有得排
仲要炒價先買到隻二手錶,好慘

回覆 引用 TOP

37 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。