註冊 登入

Chanel boy

Chanel boy E-mail 此主題給朋友

想問一問大家係咪要呢個價錢呢?
小弟無咩研究,但個sales話係復黑金!

附件

2019-2-12 12:28 AM

熱賣及精選
引用:
原帖由 Fifa2015 於 2019-2-12 12:28 AM 發表

個size 係25cm

點解唔去CHANEL 買, 要去小店.  你唔驚假貨??

要知CHANEL 原價, 去CHANEL WEBPAGE 有.  但你EXPECT 人地D 小店唔賺你錢 (就算係真貨)??

引用:
原帖由 lostcat 於 2019-2-12 11:33 AM 發表

點解唔去CHANEL 買, 要去小店.  你唔驚假貨??

要知CHANEL 原價, 去CHANEL WEBPAGE 有.  但你EXPECT 人地D 小店唔賺你錢 (就算係真貨)??
已經check過網頁無呢款,但可回專門店保養,同埋米蘭站應該唔會買假野呀

佢貴過專門店二千幾

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Fifa2015 於 2019-2-12 00:46 發表

個size 係25cm
呢個價錢仲貴過在Chanel買...
雖然話全新但我寧願在返Chanel買

官網未必齊曬所有款, 好多seasonal色都要去舖睇
我少留意Boy款, 但建議你試下去Chanel睇多啲, 可能會撞到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Fifa2015 於 2019-2-12 12:28 AM 發表

有位ching係香xx到買左個全新boy,個扣鬆鬆地,而且擔心係假貨,拎左去米蘭站,brandoff 到check!
最後米蘭收,brandoff唔收!
咁究竟係真定假,其實唯有只有拎去專門店做維修先知!
所以要諗清楚呢!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Fifa2015 於 2019-2-12 01:42 PM 發表

已經check過網頁無呢款,但可回專門店保養,同埋米蘭站應該唔會買假野呀
網站冇唔等於冇貨,有又唔等於有貨,有好多seasonal款/顏色係網站冇,但又有d款/顏色有而香港冇入貨,所以不能作準

你呢個應該係黑牛金boy medium,長青款,經常性有貨,買唔買到講緣份,想買不妨行多幾次舖頭搵下,唔建議係專門店以外地方買袋

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。