註冊 登入

[RPG] [限時優惠]The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year Edition限時三折優惠(Xbox One X優化)

[限時優惠]The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year Edition限時三折優惠(Xbox One X優化) E-mail 此主題給朋友

今𢌡Xbox One金會員
可以用限時三折優惠玩到西方RPG大作 - The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year Edition
而Complete Edition仲會包含所有DLC內容

原價: HK$390.00
金會員限時優惠價: HK$117.00 (三折)

下載link:
https://www.microsoft.com/zh-hk/p/the-witcher-3-wild-hunt-complete-edition/c261457lcnmj

此外遊戲亦支援Xbox One X優化
而且有兩個優化模式
- 4K mode (Dynamic 4K + 30fps)
- Performance mode (以60fps為優先)

精選樓盤
2019年應該無乜原創新作啱玩,大家可以打巫3散下悶。如果今年E3推新Xbox ,意味大家要2020才有新Game玩

好玩,之前已買了。而家用1X玩緊血與酒dlc。

正呀, 呢隻GAME 我都全成就左
最近開左刺客奧德賽黎玩, 發覺滿是巫師3既影子...除左主角跌唔死同隻馬會死幾分鐘之外(巫師相反)....
而家又平又有齊DLC!真係值得一玩

我仲等緊佢隻2077...

請問係咪中文版?

引用:
原帖由 mgyyh232 於 2019-2-12 01:56 PM 發表

https://images-eds-ssl.xboxlive. ... APTiS1urO7CXAcRvWNp ...
好抵買,我岩岩12月要156蚊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kai_hayato 於 2019-2-12 08:32 PM 發表

請問係咪中文版?
Game 入面可以轉中文界面

引用:
原帖由 superhkguy 於 2019-2-12 02:49 PM 發表

2019年應該無乜原創新作啱玩,大家可以打巫3散下悶。如果今年E3推新Xbox ,意味大家要2020才有新Game玩
放心~
今年其中一款BioWare原創新作Anthem
好快2月22號出

另外今個星期五
亦有四款Xbox One新作同日推出
Crackdown 3 (Xbox Game Pass免費任玩|Xbox One X優化)
Far Cry New Dawn (中文版|Xbox One X優化)
Metro Exodus (中文版|Xbox One X優化)
Jump Force (中文版|Xbox One X優化)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 applesoft 於 2019-2-13 06:27 AM 發表

唔該你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pwgsy 於 2019-2-12 04:47 PM 發表

好玩,之前已買了。而家用1X玩緊血與酒dlc。
Good~
用Xbox One X玩
可以自由選擇優化模式

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ZakuR2 於 2019-2-12 04:51 PM 發表

正呀, 呢隻GAME 我都全成就左
最近開左刺客奧德賽黎玩, 發覺滿是巫師3既影子...除左主角跌唔死同隻馬會死幾分鐘之外(巫師相反)....
而家又平又有齊DLC!真係值得一玩

我仲等緊佢隻2077... ...
係~
不過新作Cyberpunk 2077
可能要下年先出到

引用:
原帖由 applesoft 於 2019-2-13 06:27 AM 發表

Thanks

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mgyyh232 於 2019-2-13 11:55 AM 發表

係~
不過新作Cyberpunk 2077
可能要下年先出到
最緊要有得出同出得好, 唔駛等到2077。
巫師系列成功, 又出左昆特牌ONLINE, 製作團隊CDPR應該都幾大壓力, 期待好遊戲, 唔知有無Ciri時空亂入2077彩蛋呢….
….

無玩巫師前作或無睇過小説既玩家都唔需要擔心(因為我都係), 基本上3當係小說結局後既嶄新旅程。
而且遊戲既鋪排同陳述已經足夠比你知曉前塵事, 呢方面亦係呢個GAME 既強項。

一週目開始可以普通難度摸索遊戲,二週才全程死而無憾難度體驗及攞獎杯。

建議:
一週目, 普通難度, 孤狼或者女皇結局,男群島之王線, 不救DLC 石之心BOSS(最好選馬的外形作禮物下週目可承繼), 及血與酒王姐妹一鑊熟/主角坐牢的結局(*成就), 女伴T
二週目, 死而無憾難度,呢個難度先拎到各派傳奇狩魔套裝,女群島之王線(咁樣強逼症玩家的地圖最後不會有問號清唔到), 狼派學院開戰前完成石之心DLC, 救 BOSS順手拎齊傳奇毒蛇劍同反擊串咀先生,主線結局後開血與酒 隨意結局; 女伴 葉

**兩女伴可以隨意選一,兩個都唔揀或搞晒兩個最後食自己, 反正下週目可以揀另一個,但T的劇情比較前, 正印 葉 可考慮留待二週目大團圓結局, 因為DLC 血與酒算係CDPR比奔波勞碌的主角一個好歸宿作為係列終結;需然孤狼結尾都有人黎探望, 但一條友仔太孤單淒慘了。

**一週目普通難度裝備去到二週目基本變成底衫褲同晾衫竹, 就算一週目DLC 血與酒 既湖女劍過渡都要育成, 反正唔及你換新武升攻快, 後面又可以再拎一次 (拎兩把無用,都係要育成,主角等級越高拎返黎就越高級)所以一週目不用糾結去執垃圾, 唔好將遊戲變成 (乞丐老人3: 狂撿)

**如果唔夠時間,可以先一週目只通主線遊戲劇程,唔打DLC住,再二週目死而無憾難度先慢慢玩,始終一開始就最難唔易玩同埋少左d技能點承繼。

**最後….錬金流神教都係比死而無憾難度吧….否則一煎魔葯敵人都係渣渣,淨下只有跑地圖同睇劇情。

見我上面打咁多大家都知我好鐘意呢隻game,誠意推介比鐘意黑色中土背景,劍與魔法既RPG玩家!

引用:
原帖由 ZakuR2 於 2019-2-13 03:58 PM 發表

最緊要有得出同出得好, 唔駛等到2077。
巫師系列成功, 又出左昆特牌ONLINE, 製作團隊CDPR應該都幾大壓力, 期待好遊戲, 唔知有無Ciri時空亂入2077彩蛋呢….
….

無玩巫師前作或無睇過小説既玩家都唔需要擔心(因為我都係), 基本上3當係小說結局後既嶄新旅程。
而且遊戲既鋪排同陳述已經足夠比你知曉前塵事, 呢方面亦係呢個GAME  ...
正, 多謝ching分享

自己都買左GOTY版
可惜暫時未有時間玩
應該要等玩埋Witcher 2先

引用:
原帖由 mgyyh232 於 2019-2-13 05:15 PM 發表

正, 多謝ching分享

自己都買左GOTY版
可惜暫時未有時間玩
應該要等玩埋Witcher 2先
呢隻game 最少打100個鐘,其他game 唔打都要打一個月,好難夠時間玩

30 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。