註冊 登入



打印

98歲賭王何鴻燊靠打補腦針保命醫療費超億元

本主題由 socialwong 於 2019-2-12 11:42 PM 移動

98歲賭王何鴻燊靠打補腦針保命醫療費超億元 E-mail 此主題給朋友

[隱藏]
赌王被确诊患上了一种罕见的中风,每天需要注射大量的补脑素,辅助物理治疗进行生命的延续,可以帮助修复细胞减少脑卒中的后遗症。

新聞來源連結:
https://youtu.be/AEjhgBBT9Y8

[ 本帖最後由 GODsonBB 於 2019-2-12 07:29 PM 編輯 ]進入香討影片區



熱賣及精選
身份尊貴有病都冠上“罕見”,唔係點收貴d?


億億聲醫療費對賭王嚟講係濕濕碎,如果佢唔係咁有錢,同埋有做開運動,早幾年中風時已經bye bye咗嚕!


提示: 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽
🦎🐊👿🐢💀🐍🐉🦕🦖🤴🦑🐳🐋🐞🐛🦗🐼🐯🐹🐲
[隱藏]
過億有幾多,幫佢廷長1年命,佢10億100億都肯比


賭仔有份夾?


大丈夫
性情如火
力拔山河
有錢的確幸福過冇錢


幾十房等分身家 快d唔該


折騰⋯夾生要人筋疲力盡橕
唔知人辛苦夾硬來 苦命



回覆 引用 TOP

[隱藏]
植物針?


回覆 引用 TOP

on 9
世上有甚麼保命針?
不如話天山雪蓮



引用:
原帖由 阿爾拔 於 2019-2-12 07:48 PM 發表

億億聲醫療費對賭王嚟講係濕濕碎,如果佢唔係咁有錢,同埋有做開運動,早幾年中風時已經bye bye咗嚕!
好同意



毒果打手漢奸走狗pk死,死全家,绝子绝孫
一眾反中亂港者如此吹捧雙學三子,無所不用其極地炮製糖衣毒藥,支持上訴庭重判東北13子及雙學3子!!

回覆 引用 TOP

十八年後又係一條好漢,想磨多幾年?


我認知的佛法 link

耳: Atrix/su ax7/su ax01 + E4c/GMP 8.35D
音: CS-725+MA BX2
手: BALL CM1011c
機: MBP/iPad4
為什麼有錢佬多數中風攞命


[隱藏]
要還嘅


回覆 引用 TOP

 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]






重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Right Reserved.
版權所有,不得轉載。