註冊 登入

[歐冠盃] 有線無播曼聯對聖日耳門?

有線無播曼聯對聖日耳門? E-mail 此主題給朋友

唔係嘛

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
616,睇緊

回覆 引用 TOP

只有201播羅馬

回覆 引用 TOP

正仆街~我聽日一定cut 

回覆 引用 TOP

上網邊到有直播,360條女講野好大聲頂唔順😅

回覆 引用 TOP

I cable 有、不過英文

佢老母個閪,大大隻字寫歐聯直播,但202係播溜冰,無撚嘢嘛?播溜冰有閪人睇咩!吊你老母

我前日已出post講呢樣野。

我都估唔到601或602會冇播曼聯呢場,我前日只係不經意咁想睇佢係601定602播,發覺竟然係冇。

好彩睇左,先有時間及早聯絡now加$48睇埋。

雖然不嬲對有線都失望,但估唔到佢可以令人失望至此,我每月比百幾蚊月費keep有線只為睇歐聯,但今季起,想睇嘅比賽一係放免費台,一係好似曼聯呢場冇,都唔知實際用有線睇左幾多場。

月費雖然唔貴,但等於白比,幾個月後合約到期一定cut。

656. watching

回覆 引用 TOP

有乜理由係咁,應該直播曬2場,有線經營唔起就執撚咗去啦,今晚我諗全港球迷都係想睇曼聯呢場多過羅馬啦!吊

引用:
原帖由 傻英雄 於 2019-2-13 04:34 AM 發表

有乜理由係咁,應該直播曬2場,有線經營唔起就執撚咗去啦,今晚我諗全港球迷都係想睇曼聯呢場多過羅馬啦!吊
有線除左想對佢講粗口,都唔知想講乜。

除非本身係羅馬或波圖嘅粉絲,其他球迷,今日又想睇歐聯嘅,都會揀呢場啦!就算曼聯hater我諗都會睇呢場啦!起碼知道愛隊嘅對手踢成點。

引用:
原帖由 一人行 於 2019-2-13 04:40 AM 發表

有線除左想對佢講粗口,都唔知想講乜。

除非本身係羅馬或波圖嘅粉絲,其他球迷,今日又想睇歐聯嘅,都會揀呢場啦!就算曼聯hater我諗都會睇呢場啦!起碼知道愛隊嘅對手踢成點。 ...
咪就係!咁樣安排真係吊佢老母

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 edward1129007 於 2019-2-13 04:29 AM 發表

I cable 有、不過英文
今日打去有線問過616 有粵語喺遙控器感
現在睇緊

引用:
原帖由 kent007hk 於 2019-2-13 04:51 發表

今日打去有線問過616 有粵語喺遙控器感
現在睇緊
我用i cable apps, 616有中文、我試下,thanks

回覆 引用 TOP

已經無乜波睇~諗住仲有歐聯算9數~
一起身冇曼聨㖒~屌
Cut 9

71 12345
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。