註冊 登入

[香港電台] 守下留情劉偉恆正曲街

守下留情劉偉恆正曲街 E-mail 此主題給朋友

劉偉恆個曲街,拍戲回歸港台後依舊死性不改,每次節日假期和個個星期五都錄音hea做,呢條垃圾唔能死都冇銀用!

熱賣及精選
咁垃圾既節目你仲去聽既?
熄機啦.
依兩條pk都唔係做節目既

回覆 引用 TOP

聽過1次後沒再聽
他和那女主持也很悶

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 嘉橋 於 2019-2-15 04:12 PM 發表

劉偉恆個曲街,拍戲回歸港台後依舊死性不改,每次節日假期和個個星期五都錄音hea做,呢條垃圾唔能死都冇銀用!
會唔會時間夾唔到呀?此終主職係電影.佢唔算好差喇.最差係早上"風show"果節目.主持垃圾到.仲要係咁多年.客串鄧x尊都好過曾志豪垃圾.

引用:
原帖由 chandaiman05 於 2019-2-24 03:04 PM 發表

會唔會時間夾唔到呀?此終主職係電影.佢唔算好差喇.最差係早上"風show"果節目.主持垃圾到.仲要係咁多年.客串鄧x尊都好過曾志豪垃圾.
曾志豪和街市賣菜婆貴花田也是港台垃圾之最
分別包辦男女子組港台垃圾dj冠軍

引用:
原帖由 心事信箱 於 2019-3-4 12:09 AM 發表

X2

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 心事信箱 於 2019-3-4 12:09 AM 發表

X3

回覆 引用 TOP

好對唔住 本人 意見啱啱跟你相反, 我比較喜歡 這個節目 ,劉偉恆、梁禮勤、 這兩個拍檔 幾好, 我由佢兩個女饅頭 同包包 一路有聽, 特別覺得梁禮勤 好有心機做節目。 可能 剛好切合我這個年紀,重拾我們的情懷。 有溫馨有親情 訪問對象 又剛好是我喜歡的類型。 尤其是包包令我想起我 朋友 的女兒。

引用:
原帖由 sandy5 於 2019-3-9 04:53 AM 發表

好對唔住 本人 意見啱啱跟你相反, 我比較喜歡 這個節目 ,劉偉恆、梁禮勤、 這兩個拍檔 幾好, 我由佢兩個女饅頭 同包包 一路有聽, 特別覺得梁禮勤 好有心機做節目。 可能 剛好切合我這個年紀,重拾我們的情懷。 有溫馨有親情 訪問對象 又剛好是我喜歡的類型。 尤其是包包令我想起我 朋友 的女兒。 ...
打手全家生癌,唔死但長命百歲。

+;![].我迷失在.* 這場﹍×°愛情遊戲°°°×.﹏
 你鬧人就得, 我喜歡嘅就唔得 ,咁你就死清光啦, 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 藍媚月 於 2019-3-9 10:26 AM 發表

打手全家生癌,唔死但長命百歲。
有病就睇醫生啦

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。