註冊 登入

[翡翠台] 姨媽傢俬套野,個男點解會夠膽上鏡?

姨媽傢俬套野,個男點解會夠膽上鏡? E-mail 此主題給朋友

結左婚仲要生兩個,仲要同啊媽住間300尺既公屋...

熱賣及精選
引用:
原帖由 tungsingyiuyeu 於 2019-2-24 07:50 PM 發表

你指今晚宜家個特約節目??

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-2-24 08:11 PM 發表

你指今晚宜家個特約節目??
YES

回覆 引用 TOP

有乜問題?佢老婆係台灣人,唔駛做之餘仲成日帶兩個細返台灣玩,一玩就幾個月,不知幾好

地產討論區竟然有人開埋啲咁嘅帖

TVB裝修節目,四個姊妹住一間房,都唔諗買樓
https://finance.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28026764&extra=page%3D1

引用:
原帖由 tamashii_raoh 於 2019-2-24 08:15 PM 發表

有乜問題?佢老婆係台灣人,唔駛做之餘仲成日帶兩個細返台灣玩,一玩就幾個月,不知幾好
樓主呢D心態直接谷高樓價,累街坊!!

有好多冇用鬼自我感覺良好

回覆 引用 TOP

如果佢老婆話自己係大陸人,我諗呢個post會精彩及多好多回帖!但佢話自己係台灣人,黃蟲即刻6點半

引用:
原帖由 tungsingyiuyeu 於 2019-2-24 07:50 PM 發表

老婆台灣人,公屋男無被插價值

引用:

陰公

回覆 引用 TOP

引用:

假的,蛋白質過多

回覆 引用 TOP

想問,個神枱竟然唔見咗,掉得㗎咩

引用:

因為人地幸福而你無
也不用得到你同意囉

自力更生,又唔係求人
有咩問題?
有公屋住好好啦
你住劏房幾千一個月仲慘啦

人地光明正大,又不是做什麼羞家的事情,做乜唔可以上鏡

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。