• 瀏覽: 7,666
  • 回覆: 32
好多人走,因為賞金小左一半,又要等到四月先出.

一年要比亜公玩4次,所以走得都走了

引用:
原帖由 wymanbaby1 於 2019-2-28 11:51 PM 發表

好多人走,因為賞金小左一半,又要等到四月先出.

一年要比亜公玩4次,所以走得都走了

人工高都要走 ?

引用:
原帖由 Ken大大 於 2019-3-1 05:38 PM 發表

人工高都要走 ?
高?20年見工有幾多底?當7晚更可以幾多?

收工一條龍~~~
玩天光~~~

~~~
k?k人走得多,公司數又縮,揾你阿媽做

諸行無常、諸法無我、涅槃寂靜
諸佛如來是法界身,入一切眾生心想中

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 清良 於 2019-3-1 07:51 PM 發表

高?20年見工有幾多底?當7晚更可以幾多?
去見工咪知道

引用:
原帖由 2008-09 於 2019-3-3 02:53 PM 發表

去見工咪知道
據闻勞工假每年加一日(今年加冬至),務求加到和公眾假睇齊。

你的日子如何,你的力量也必如何‧

回覆 引用 TOP

獨 自 在 山 坡. 高 處 未 算 高
財 運 在 冷 笑, 暗 示 前 明 路

錢 途 遊 身 邊. 發 出 警 告. 我 走 視 闊 步.

回覆 引用 TOP

聽聞寫字樓出足冇分兩次,得前線伙記先分兩次出花紅

回覆 引用 TOP

聽聞有新官上任咪唔多唔少有啲改革囉,若然夜晚當更有1.5,凌晨有callX2,我第一個跑去見工

回覆 引用 TOP

四月有野睇 買定花生呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

回覆 引用 TOP

將 軍  下 屬 小 人 多,

四  個 小 人 打 飛 机,

眼  見 飛 机 經 過 靖;

仔  仔 出 山 打 老 虎.

回覆 引用 TOP

向上睇     小心這小人

回覆 引用 TOP

四格藍食左長安之後都爆既話香港Lift界真係仆得街啦

現有自用電腦:
MSI GF65 Thin 9SEXR
Intel I7 9750H CPU
Samsung 16GB 2666MHZ DDR4 RAM
GeForce RTX 2060 6GB GDDR6
Transcend 512GB M2 SSD+WD Black 512GB M2 SSD
引用:
原帖由 yinss 於 2019-3-31 05:39 PM 發表

四格藍食左長安之後都爆既話香港Lift界真係仆得街啦
why不是叫客改機嗎?

你的日子如何,你的力量也必如何‧

回覆 引用 TOP

請問四眼臣又仲要玩走幾多人先很收手?
       貝                                    .

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]