註冊 登入



打印

[香港電台] 風show個節目快些收檔la

風show個節目快些收檔la E-mail 此主題給朋友

[隱藏]
曾x豪和垃圾之最貴花田都系垃圾
有沒人查過貴花田學歷
牠夠不夠資格做港台dj
港台請人最低學歷不是要大學畢業嗎
牠只是小器9馬騮臉梁x章介紹入去做
私相授受
icac要不要查下牠2個人
梁x章也是賤
吃完肥雞餐還留在港台賴死吾走
浪費納稅人金錢
可恥.



回覆 引用 TOP

熱賣及精選
暗妹


回覆 引用 TOP

以前梁繼章年代聽得很開心,令人聽完心情輕鬆愉快。連梁榮忠都走後,日日政治洗腦很煩人,己放棄。

[ 本帖最後由 yoho410 於 2019-3-5 12:38 AM 編輯 ]



回覆 引用 TOP

暗妹


回覆 引用 TOP

[隱藏]
先不論梁繼章為人如何, 純以節目的質素而言,佢做緊個陣係最好聽。佢走咗之後就一個比一個差。曾智豪依一水算得上係最差了。若不是有人包庇佢, 這節目早就摺埋了。


回覆 引用 TOP

衰格節目
小器9馬騮
屎忽鬼梁屎浩
黃屍曾屎豪
肥婆沒腦費花田



回覆 引用 TOP

樓主算吧港台根本就無得救啦


回覆 引用 TOP

帛金豪最賤格 早死早著


回覆 引用 TOP

風力發電還有在嗎
.



回覆 引用 TOP

[隱藏]
C浩以前開過剪報公司, 貴花田係佢員工, 
之後公司摺咗, 佢介紹肥田俾梁繼章, 入港台做.
C浩都係梁繼章帶入港台. 
肥雞餐... 當年好多港台DJ都有食, 
因為外出好多秘撈,
 後來梁繼唔做都係因為李卓人話好多人食咗肥雞餐又反醃去做, 阻礙新人上位, 所以佢先至QUIT.



回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]






重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Right Reserved.
版權所有,不得轉載。