註冊 登入

[住宿交通] 泰航check in 問題,請求解答

泰航check in 問題,請求解答 E-mail 此主題給朋友

book左泰航聽日飛,1530機,24小時前check in,但岩岩check in發現已經被安排座位,入去揀位想轉又full晒,即係泰航冇得自己揀位?

熱賣及精選
紂王又去出巡,今次去泰國邊度?

命裡有時終需有,
命裡無時莫強求。
引用:
原帖由 siutatbo 於 2019-3-10 03:56 PM 發表

紂王又去出巡,今次去泰國邊度?
得你一個睇到我個名,其他人叫我王馬

都係芭芭曼曼,而家check in好頭痛,衰過HX!

引用:
原帖由 紂王馬 於 2019-3-10 04:00 PM 發表

得你一個睇到我個名,其他人叫我王馬

都係芭芭曼曼,而家check in好頭痛,衰過HX!
記得以前 TG係可以改嘅,係咪因為已滿而改唔到?

命裡有時終需有,
命裡無時莫強求。
去柜位寄行李時,地勤有方法,我試過OK

引用:
原帖由 siutatbo 於 2019-3-10 04:04 PM 發表

我準時入去check發現已經比左個位我,然後冇位改

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Kenny3108 於 2019-3-10 04:08 PM 發表

去柜位寄行李時,地勤有方法,我試過OK
即係暫時照跟個位check in左先?

回覆 引用 TOP

Yes

回覆 引用 TOP

我去年,1O月試過,當然你必須禮貌些,不要像土豪,我們是香港人嗎!!

引用:
原帖由 siutatbo 於 2019-3-10 04:04 PM 發表

又去?

引用:
原帖由 Kenny3108 於 2019-3-10 04:13 PM 發表

我去年,1O月試過,當然你必須禮貌些,不要像土豪,我們是香港人嗎!!
明白。
但班機滿左都有辦法?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 carman1997 於 2019-3-10 04:13 PM 發表

又去?
冇野做咪去休息下

回覆 引用 TOP

好多留比貴賓,買位的,好多航空公司都是這樣,中華,長榮,國泰,泰國,香港航空,都試過,全部OK

回覆 引用 TOP

上次香港航空,1O人一樣改為一起,但要早到柜位

引用:
原帖由 Kenny3108 於 2019-3-10 04:21 PM 發表

上次香港航空,1O人一樣改為一起,但要早到柜位
去到就咁叫佢幫手安排一下?

回覆 引用 TOP

55 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。