註冊 登入

[Q&A] 池袋新星酒店

池袋新星酒店 E-mail 此主題給朋友

各位好:

請問最近有人住過這間酒店嗎?
是否wifi很差?房間乾浄嗎?
近車站嗎?

Tks!

熱賣及精選
未住過.
唔算近.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 applechow 於 2019-3-13 07:14 PM 發表

各位好:

近車站嗎?

Tks!
剛剛上網睇過太舊,以前去住池袋住經過門口好細下,其實唔太近車站
勸你住其他好過

真係唔近! 都幾舊!上網打池袋新星就搵到資料

回覆 引用 TOP

想平Book 池袋東橫

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 用三星真系好L廢 於 2019-3-13 08:11 PM 發表

剛剛上網睇過太舊,以前去住池袋住經過門口好細下,其實唔太近車站
勸你住其他好過

引用:
原帖由 applechow 於 2019-3-13 19:14 發表

各位好:

近車站嗎?

Tks!
對上一次住係九年前,wifi冇問題,冇野咬,車站北口行八分鐘,樓下有間lawson100,燈位右行入去有間赤札堂超市開到凌晨五點。

回覆 引用 TOP

yes ,唔駛下下問,

只 goog 打 池袋新星就有資料..

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mikasa 於 2019-3-13 08:12 PM 發表

睇下哩間
https://www.resol-ikebukuro.com/sp/
車站行三,四分鐘

回覆 引用 TOP

我近年比較鍾意住上野淺草押上或東京品川等周邊地區,池袋新宿好耐冇住了。

其實一講新星我就諗起山中湖新星

好差

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mikasa 於 2019-3-13 08:36 PM 發表

其實一講新星我就諗起山中湖新星
尼間真是好野,甘平的價錢可以住甘出名的鬼酒店

引用:
原帖由 mikasa 於 2019-3-13 08:34 PM 發表

我近年比較鍾意住上野淺草押上或東京品川等周邊地區,池袋新宿好耐冇住了。
咁Look Look this
Hotel Amanek Asakusa Ekimae
阿曼尼克浅草站前酒店
111-0043, 东京, Taito Ward, Taito-ku Komagata 2-7-2 - 如何抵达
111-0043, 東京都, 台東区, 台東区駒形2-7-2
电话: +81 3-5830-6234

引用:
原帖由 mtchan 於 2019-3-13 10:13 PM 發表

尼間真是好野,甘平的價錢可以住甘出名的鬼酒店
住過一次,無撞鬼喎,蝕左添!

回覆 引用 TOP

46 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。