註冊 登入

[首爾] 香港餐廳

香港餐廳 E-mail 此主題給朋友

如果大家來到韓國,掛住香港食物,歡迎來我地餐廳。亦都可以免費查詢旅遊資訊
位置係弘大3号出口
10-8 Yanghwaro 23gil 
電話 02-338-0930

附件

2019-3-14 03:23 PM

熱賣及精選
特登去首爾食香港野? 

引用:
原帖由 D0BI 於 2019-3-14 05:12 PM 發表

特登去首爾食香港野? 
哈哈,當你天天食韓國餐,你會想食香港食物。而且韓國好難找早餐的

回覆 引用 TOP

都係一個選擇嚟嘅,不過你有冇諗過香港人點解鍾意去旅行,就係因為在自己嘅地方已經活厭左先至要出去接觸新嘅事物

引用:
原帖由 chunhing427 於 2019-3-14 03:23 PM 發表

如果大家來到韓國,掛住香港食物,歡迎來我地餐廳。亦都可以免費查詢旅遊資訊
位置係弘大3号出口
10-8 Yanghwaro 23gil
電話 02-338-0930
哈! 支持將港式飲食發揚光大!

(最好俾埋 google map 條 link, 方便搵上門。)

早睡是對明天的祝福
支持,有餐蛋面食都係不錯的選擇,耐唔食都有D想食

引用:
原帖由 iou008 於 2019-3-14 06:14 PM 發表

都係一個選擇嚟嘅,不過你有冇諗過香港人點解鍾意去旅行,就係因為在自己嘅地方已經活厭左先至要出去接觸新嘅事物
當然當然。只係提供多一個選擇,而且我地不只係餐廳,如果你旅行當中有咩問題,都可以來我地餐廳盡量解答問題

引用:
原帖由 KenWstr 於 2019-3-15 11:44 AM 發表

哈! 支持將港式飲食發揚光大!

(最好俾埋 google map 條 link, 方便搵上門。)
謝謝你。因為餐廳只係開了兩星期左右。現在還是申請google link, 如果有,會再此發放

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 uncle9nine 於 2019-3-15 11:49 AM 發表

支持,有餐蛋面食都係不錯的選擇,耐唔食都有D想食
我地有沙嗲牛肉麵。如果你來,特別為你整餐蛋麵

引用:
原帖由 chunhing427 於 2019-3-15 11:57 AM 發表

當然當然。只係提供多一個選擇,而且我地不只係餐廳,如果你旅行當中有咩問題,都可以來我地餐廳盡量解答問題
👌😊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chunhing427 於 2019-3-15 12:00 PM 發表

我地有沙嗲牛肉麵。如果你來,特別為你整餐蛋麵
多謝你先,我下月都會到首爾不過唔知有冇時間到弘大

有無凍奶茶, 因日日都要上電, 6月尾獨遊, 黎嘆個早餐, 營業時間, 謝謝!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 uncle9nine 於 2019-3-15 05:35 PM 發表

多謝你先,我下月都會到首爾不過唔知有冇時間到弘大
無問題,如果你旅行中有問題,可隨時搵我地幫你做翻譯都可以
人在外地,多一個朋友都好好呀。我長期住韓國,聽到廣東話都特別親切

回覆 引用 TOP

營業時間幾點至幾點呀?係外地開香港地道餐廳~~值得支持支持~~

引用:
原帖由 maggiecky 於 2019-3-17 06:30 PM 發表

營業時間幾點至幾點呀?係外地開香港地道餐廳~~值得支持支持~~
我地12點至9點
星期一是休息時間
多謝支持

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。