註冊 登入



打印

[翡翠台] 後生仔找數裸跑 馮盈盈:劇集都有露股情景!

後生仔找數裸跑 馮盈盈:劇集都有露股情景! E-mail 此主題給朋友

[隱藏]
無綫J2皇牌節目《#後生仔傾吓偈》一向都有大班觀眾支持,特別是成功打入年輕人的市場,因為主持們在節目中可以暢所欲言,監製曾經講過就算他們遊魂或者打瞌睡都不會剪走,務求大家睇到主持人麥明詩(Louisa)、馮盈盈和陸浩明跟大班香港大學生最真實的互動。過去有好多次,馮盈盈都語出驚人,鬧出不少新聞,不過今次就完全不同,因為近日播出的一集主題為「弊傢伙 玩大咗」,他們大談大學時期宿舍互相整蠱的情況,馮盈盈就大爆:「上次大家話如果台慶頒獎禮得獎,我就找晒數,又煲湯你哋飲,但我發現有人未找數。」原來就讀理工大學的Danny在直播時隨口講句:「如果《#後生仔》攞獎就裸跑!」




在頒獎前的直播片段中,Danny的確誇下海口揚言得獎就會裸跑慶祝。(圖片:電視截圖)


Danny自己拍片裸跑找數。(圖片:電視截圖)


節目將裸跑找數的片段播出,但在重要位置打格仔。(圖片:電視截圖)




一眾節目主持都逼他找數,後來他在無綫電視城的天台上拍片「找數」,片中他在幾位大學男生見證下,除下浴袍在天台繞圈跑了一圈,幾位老友更整蠱他,將他的衫收起兼鎖門,令他洋相盡現。不過電視畫面就將重點部位打格仔,而Danny亦好小心用手掩住,有網友質疑是真裸跑還是穿了肉色內褲假扮。本報致電Louisa,問到會否擔心節目被投訴?她說:「我未有時間睇返嗰一集,但見到好多CAP圖轉載畀我睇,我覺得畫面上見唔到唔應見到嘅嘢啦,所以我覺得都ok嘅!」而盈盈就話今次Danny講得出做得到,也證明到大學生不是下巴輕輕,講到出承諾都會做到,她說:「其實平時劇集如果劇情需要都會有露股情景,不過好多時演員都是穿肉色內褲再加打格仔,而我哋今次亦都特別調節過,沒有選擇一般場合,而在公司天台度拍攝,又打晒格仔,沒有出現不當的東西,沒有猥瑣、色情的成份。」



熱賣及精選
講出做到


回覆 引用 TOP

豬頭丙裸跑有咩好睇


回覆 引用 TOP

如果係大細孖裸跑就好玩啦。
但係原來係牙籤仔裸跑…無睇頭。



[隱藏]
馮盈盈裸跑就差唔多,麻甩佬就不了...


回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 garyguard 於 2019-3-15 05:43 PM 發表

如果係大細孖裸跑就好玩啦。
但係原來係牙籤仔裸跑…無睇頭。
周氏兄弟好大鵰咩??



咁樣幫大台宣傳個節目,真唔話得,第時肯定有前途


回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-3-15 06:33 PM 發表




周氏兄弟好大鵰咩??
我講的「大細孖」是《後生仔傾吓偈》裡面的兩個女仔KOL啊!



回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巨型芝娃娃 於 2019-3-15 02:47 PM 發表

無綫J2皇牌節目《#後生仔傾吓偈》一向都有大班觀眾支持,特別是成功打入年輕人的市場,因為主持們在節目中可以暢所欲言,監製曾經講過就算他們遊魂或者打瞌睡都不會剪走,務求大家睇到主持人麥明詩(Louisa)、馮盈盈和陸浩明跟大班香港大學生最真實的互動。過去有好多次,馮盈盈都語出驚人,鬧出不少新聞,不過今次就完全不同,因為近日播出的一集主題為「弊傢伙 玩大咗」,他們大談大學時期宿舍互相整蠱的情況,馮盈盈 ...
呃班心志未成熟就得



回覆 引用 TOP

[隱藏]
波波跑肯定收視爆燈!


回覆 引用 TOP

做得KOL都係咁,一D羞恥心都唔可以有,唔係點紅


回覆 引用 TOP

FYY裸跑會好睇啲。


回覆 引用 TOP

呢個台幾時執?


回覆 引用 TOP

裸跑?著住對鞋都算咩?


回覆 引用 TOP

[隱藏]
想睇champ champ地果個多d


回覆 引用 TOP

 23 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]






重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Right Reserved.
版權所有,不得轉載。