註冊 登入

[建材用料] 德馬訂H牌水龍頭

德馬訂H牌水龍頭 E-mail 此主題給朋友

有無起德馬訂過水龍頭嘅師兄師姐可以幫幫我睇睇,呢三個H牌最熱賣型號係唔係唔寄香港?
自己係德馬初哥又唔係好識英文,都係跟呢度之前d師兄訂過話好用照跟佢地型號買,研究咗好耐都唔係太識用,感激大家幫忙!

附件

6B04D668-43A7-4577-9244-33C81B4E14FA.png(274.7 KB)

2019-3-18 04:18 PM

ECC6DD6D-3473-41B6-B8DB-E2601CE5A042.png(279.44 KB)

FF1C094E-30E3-4FD7-83D6-B333752B8A3A.png(232.13 KB)

回覆 引用 TOP

精選樓盤
我用app睇到佢顯示唔寄出hk喎
但我上次買完件同一貨品,下次再睇佢都話唔寄出,我都唔明點解……

引用:
原帖由 崖上粗俗的人 於 2019-3-18 05:01 PM 發表

我用app睇到佢顯示唔寄出hk喎
但我上次買完件同一貨品,下次再睇佢都話唔寄出,我都唔明點解……
好奇怪佢話唔寄香港, 但照買佢又無話唔得, 可以俾錢落單

3/18 17:30 試過可以訂

附件

AMDE2.jpg(220.03 KB)

2019-3-18 05:39 PM

我自己都係訂這2個水龍頭(花灑係Grohe), 不過後來戊米旗下的大X都出左水龍頭, 假如佢出快D, 我會買大X

附件

xiaobigwhite.jpg(42.03 KB)

2019-3-18 05:46 PM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 rodyuen 於 2019-3-18 05:39 PM 發表

3/18 17:30 試過可以訂
唔該曬咁多位!如果德馬收得我錢,係唔係唔會取消我訂單(d產品德馬話唔寄香港),因為我還有其他產品要訂,唔想到時有d產品寄香港、有d就唔寄香港,有無師兄師姐有相同訂貨情況經驗可以分享一下!感激!

回覆 引用 TOP

你揀到香港地址俾到錢應該得,唔寄直頭俾唔到錢,可能睇同賣個seller唔同。

回覆 引用 TOP

上一個星期我都係德馬買H牌水龍頭 , 好奇怪 , 德馬話唔送香港嘅 , 到下單比錢嘅時候 , 佢又肯收我錢 , 過兩日重發埋貨 , 反而寫明可以送香港嘅 , 到下單時又唔比送 , 如是者試咗幾日 , 都係唔得 , 反而作日德馬改咗話唔送香港 , 到比錢嘅時候 , 佢又肯收及過數 , 你唔好理佢送唔送香港 , 照買照比錢 , 睇下德馬比唔比落單.

回覆 引用 TOP

又想借帖問(因題目近似不想再開post)
其實h牌同g牌係咪真好過totx 同 kxhler?公司茶水間用緊g, 感覺唔到有咩特別
如果我想買totx同kxhler
要不要去外國網買?定香港買價錢差不多
謝謝

係喎,見好多items 都寫明not deliver to Hong Kong 但上個月我先訂完,全部送黎香港

回覆 引用 TOP

我昨日都落左單, 又係其中一件話唔送一件話送, 但又可以比錢.... 
今日己見到話唔送那個己顥示preparing to dispatch 了, 反而話送個件仲係not yet dispatched

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 愛榴lin的乜乜乜 於 2019-3-18 05:28 PM 發表

好奇怪佢話唔寄香港, 但照買佢又無話唔得, 可以俾錢落單
我怕佢唔寄/重複扣信用卡錢,所以唔敢搏
之前訂的其中一件貨佢又一早通知扣錢(卡短訊),但係又無出貨,反而係最後先寄出,嗰陣又收到同一個扣$短信……

題外話,各位到德馬買嘢用邊張信用卡有著數呢?

回覆 引用 TOP

好貴。。。

回覆 引用 TOP

搭單一位,請問落單買廁廚龍頭,仲需要另外買配件嗎?還是龍頭本身跟既配件就可以?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。