打印

點解環保咁難進行呢

點解環保咁難進行呢 E-mail 此主題給朋友

[隱藏]
可以真係同各大市民自己都有關嘅,因為地球(身體)每日食嘅能量(太陽能),都係給各個器官(國家)用,而器官為增強自己又不斷從地球取能量用,器官增強只能靠各位細胞(市民)幫忙,器官增強細胞都過得好當然願意啦。但可惜各個細胞(自己都係)代謝速度過快呢,器官處理不夠又放在身體,而身體不能排出體外只能自己靠同營養(細菌)幫處理。不過經過左多年現在身體被器官和細胞產生唔少代謝,但而營養又處理代謝不及,只能暫存在身體。依家身體有少少熱啦,但器官同細胞已壯,難已減少取能量,只能讓身體繼續熱下。不過身體無藥(隕石)可食,需要到身體未來發下燒(自然災害)先回復到,但最怕係發燒身亡(地球滅亡)呢。可能因為身體未太完全熱,各位細胞同器官未覺醒都未一齊去做,所以繼續代謝落去。
唔知見唔見到身體發燒呢,應該無細胞想嘅,因為依家都熱左唔少



回覆 引用 TOP

熱賣及精選
教育同習慣好緊要, 
所以你見好多環保政策都係幾年更新一次



回覆 引用 TOP

主因係假保左膠當道,有焚化爐不準用,有核電不能用,硬要別人接受自己個套咯。


環保L有冇用呢:?都係二手咁循環?



垒起七星灶,铜壶煮三江。摆开八仙桌,招待十六方。
来的都是客,全凭嘴一张。相逢开口笑,过后不思量。
人一走,茶就凉。有什么周详不周详!

回覆 引用 TOP

因為負責管理大眾細胞嘅系統都生病了。木馬名稱: 貪婪
系統更新唔到,排唔到毒。



回覆 引用 TOP

[隱藏]
鄰近妖國點環保都無用


別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

回覆 引用 TOP

我都有用緊太陽能用品


回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]






重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Rights Reserved.
版權所有,不得轉載。