• 瀏覽: 228,205
  • 回覆: 316
  • 追帖: 9
+19
上次原廠換油,話我17 年sienta 條頭呔變形,叫價1200 一條,想問吓街價幾錢?因為網上話好多黑店,想收吓風先。舒服靜D為主,唔追性能

車呔牌子,產地,型號,尺寸,乜都無想點

引用:
原帖由 flycatcher 於 2019-3-30 11:46 AM 發表
上次原廠換油,話我17 年sienta 條頭呔變形,叫價1200 一條,想問吓街價幾錢?因為網上話好多黑店,想收吓風先。舒服靜D為主,唔追性能
兩年就唔得?你胎氣唔夠定過高?

引用:
原帖由 Dr.Air 於 2019-3-30 12:07 PM 發表
車呔牌子,產地,型號,尺寸,乜都無想點
我唔太知D spec, 一陣落去睇下

引用:
原帖由 ovshk 於 2019-3-30 01:04 PM 發表

兩年就唔得?你胎氣唔夠定過高?
廠方話我長期唔夠氣,依家都仲用得,但佢話有D變形,換過好D,我日日開,又有小朋友,都諗住換架喇,收吓風睇吓價,怕比人劏姐

引用:
原帖由 flycatcher 於 2019-3-30 01:10 PM 發表

廠方話我長期唔夠氣,依家都仲用得,但佢話有D變形,換過好D,我日日開,又有小朋友,都諗住換架喇,收吓風睇吓價,怕比人劏姐
咁快玩完,都估到係無打胎氣…
其實價錢可以由幾百到千幾都有,睇你牌子同級別,原廠就一定貴過出面,你自己決定

引用:
原帖由 ovshk 於 2019-3-30 01:12 PM 發表

咁快玩完,都估到係無打胎氣…
其實價錢可以由幾百到千幾都有,睇你牌子同級別,原廠就一定貴過出面,你自己決定
thanks

引用:
原帖由 flycatcher 於 2019-3-30 01:06 PM 發表

我唔太知D spec, 一陣落去睇下
195/50 R 16

引用:
原帖由 flycatcher 於 2019-3-30 01:56 PM 發表

195/50 R 16
牌子唔重要,大路貨就得

引用:
原帖由 flycatcher 於 2019-3-30 01:56 PM 發表

195/50 R 16
咁梗係貴喇850蚊一條左右喇

引用:
原帖由 匯聚良友 於 2019-3-30 02:21 PM 發表

咁梗係貴喇850蚊一條左右喇
thanks , 咁樣有個預算,唔該晒

平價車呔好唔好每人意見不一,舊年12月在元朗工廠區呔鋪換4條日東牌車呔合共$2200,195 55 15

引用:
原帖由 波士早晨 於 2019-3-30 08:24 PM 發表
平價車呔好唔好每人意見不一,舊年12月在元朗工廠區呔鋪換4條日東牌車呔合共$2200,195 55 15
thanks , 咁樣有 預算D

車胎唔使返原廠換既,坊間大把選擇

引用:
原帖由 flycatcher 於 2019-3-30 08:27 PM 發表

thanks , 咁樣有 預算D
但要知道,16吋貴過15吋的

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]