• 瀏覽: 6,786
  • 回覆: 55
https://www.youtube.com/watch?v=aVIguwQGa54

套劇實在太好笑喇,簡直係一套偶像喜劇
第一次睇吳倩嘅劇,佢講嘢嘅方式好可愛
仲有靚靚嘅秦嵐同牛駿峰,再加上好耐冇見嘅張錦程
每集都可以睇到我哈哈哈哈

要說悲惨話 你連天空的青藍色都感受不到
令人着急的你呀 正在哭罷
你小小的身體 還有夢想籠罩
咽下那些痛苦 夢境會變得鮮亮閃耀
熱賣及精選
引用:
原帖由 DORDOIII 於 2019-4-2 09:26 AM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=aVIguwQGa54
套劇實在太好笑喇,簡直係一套偶像喜劇
第一次睇吳倩嘅劇,佢講嘢嘅方式好可愛
仲有靚靚嘅秦嵐同牛駿峰,再加上好耐冇見嘅張錦程
每集都可以睇到我哈哈哈哈 ...
14年開始有睇吳倩,睇過共6部古裝劇!吳倩演技真是好好又靚,最喜歡她演《擇天記》白落衡~落落好深刻印象!😍

引用:
原帖由 alexkkc 於 2019-4-2 02:04 PM 發表

14年開始有睇吳倩,睇過共6部古裝劇!吳倩演技真是好好又靚,最喜歡她演《擇天記》白落衡~落落好深刻印象!😍
佢好得意啊,由其是一輪咀咁講嘢,每次聽都覺得佢好可愛

引用:
原帖由 DORDOIII 於 2019-4-2 06:39 PM 發表

佢好得意啊,由其是一輪咀咁講嘢,每次聽都覺得佢好可愛
吳倩眼睛會說話,楊真真助手吸引人注目!曹曦月飾她閨蜜友夏媛幾搞笑,《倚天》飾蛛兒亦有追。而且開始多網友睇,點播首奪冠軍!睇了幾集係幾好笑,還去了墨西哥取景,住宿對著無敵海景十分豪華!😄

回覆 引用 TOP

楊真真+鄭柏旭好有化學反應
有時我都懷疑佢地係咪即場爆肚,睇佢地d花絮都好歡樂

引用:
原帖由 DORDOIII 於 2019-4-3 11:18 PM 發表

楊真真+鄭柏旭好有化學反應
有時我都懷疑佢地係咪即場爆肚,睇佢地d花絮都好歡樂
第16集鄭柏旭去楊真真家中,認識了閨蜜夏媛,冇錢交租肥婆房東,都幾好笑!
第17集鄭柏旭忠心粉絲章小慧偷入真真家中,開粉絲會弄到一團糟!
第18集章小慧給媽媽氣到想跳樓,楊真真混亂地弄跌落樓,鄭柏旭捨身救,高潮所在了!

回覆 引用 TOP

最悶在星期一啦,只有此劇更新至第24集,剛睇完第21集!楊真真助理升呢做經理人!沖鴨呀!

回覆 引用 TOP

我都係剛剛先單撈完最新個幾集, 諗住慢慢睇,咁快睇晒之後幾日都唔知點過

回覆 引用 TOP

睇完更新,最搞笑估不到是集中在章媽媽說話上!"粉絲中的老人參!"

回覆 引用 TOP

最新一期電視勢力榜,閱讀量第三位!

回覆 引用 TOP

劇中劇外真粉絲直擊片場,嘩見到吳倩!
https://youtu.be/wpM92IfuXL4

回覆 引用 TOP

呢套好睇, 輕鬆攪笑, 期待男女主感情線開始發展

回覆 引用 TOP

還有1小時等睇更新啦!好緊張看看楊真真給班粉圍攻甚樣才能解圍呢!

回覆 引用 TOP

睇咗今個星期預告,好sweetsweet呀 今晚要煲劇喇

回覆 引用 TOP

看至第26集,楊真真與鄭柏旭之間互相幫助解圍,互補不足,喑中有了默契似的,雖然俞子睿都有英雄救美,就是欠缺timing! 鄭柏旭第二次英雄救美荒野脫險,看來要招聘貼身保鏢的是楊真真,鄭柏旭隨時standby護航,面對傳媒記者就相反要楊真真護航!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]