註冊 登入

[翡翠台] 馮盈盈個寶寶算係幾靚仔

馮盈盈個寶寶算係幾靚仔 E-mail 此主題給朋友

頭先見到麥名師IG
寶寶出沒
真係幾靚仔
同馮盈盈真係一對璧人
點解佢可以識到咁既筍盤?寶寶一樣港大畢業咩?
希望兩人可以一直幸福落去
唔好被明C第三者插足

熱賣及精選
唔知佢係咪玩過晒FYY3個窿?

引用:
原帖由 inco 於 2019-4-14 06:56 PM 發表

頭先見到麥名師IG
寶寶出沒
真係幾靚仔
同馮盈盈真係一對璧人
點解佢可以識到咁既筍盤?寶寶一樣港大畢業咩?
希望兩人可以一直幸福落去
唔好被明C第三者插足 ...
姑姑,有無link可以睇睇?

仙劍遊戲劇情: https://www.youtube.com/watch?v= ... qgxE_57rlDt49Jzv99y

主角: 李逍遙(一貧道長)、趙靈兒、林月如、阿奴(海棠夫人)
引用:
原帖由 仙劍奇俠傳 於 2019-4-15 01:14 PM 發表

姑姑,有無link可以睇睇?
睇麥明詩IG

引用:
原帖由 inco 於 2019-4-15 02:18 PM 發表

睇麥明詩IG
幅相片著藍色衫果位男士?

仙劍遊戲劇情: https://www.youtube.com/watch?v= ... qgxE_57rlDt49Jzv99y

主角: 李逍遙(一貧道長)、趙靈兒、林月如、阿奴(海棠夫人)

回覆 引用 TOP

如果我係佢條仔屌完即飛跟住唱

回覆 引用 TOP

遲d 揾到个幾十億既富幾代,唔知重要唔要医生

引用:
原帖由 雷布斯 於 2019-4-15 08:34 PM 發表

有冇照片

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 雷布斯 於 2019-4-15 08:34 PM 發表

其實盈盈會去選港姐,好大程度是其男友鍾醫生鼓勵。單靠盈盈自身的力量,其實是不足以驅動去選港姐的。其他佳麗選完港姐之後入咗娛樂圈多數甩拖,但盈盈同醫生「寶寶」的關係似乎日益穩固,便可證明了!甚至有可能是只有鍾醫生才能湊得掂盈盈,睇返「九型人格」就會明。

所以盈盈曾說過「有了寶寶已足夠!」是有其道理。我甚至祝願盈盈同醫生「寶寶」最終能拉埋天窗添!

引用:
原帖由 hokewong 於 2019-4-16 03:18 AM 發表

其實盈盈會去選港姐,好大程度是其男友鍾醫生鼓勵。單靠盈盈自身的力量,其實是不足以驅動去選港姐的。其他佳麗選完港姐之後入咗娛樂圈多數甩拖,但盈盈同醫生「寶寶」的關係似乎日益穩固,便可證明了!甚至有可能是只有鍾醫生才能湊得掂盈盈,睇返「九型人格」就會明。

所以盈盈曾說過「有了寶寶已足夠!」是有其道理。我甚至祝願盈盈同醫生「寶寶」最終能拉埋天窗添! ...
你實晚晚係人床底,定你係本人?

引用:
原帖由 Dicky616 於 2019-4-14 08:02 PM 發表

唔知佢係咪玩過晒FYY3個窿?
同你講冇你都唔信啦.
條女咁姣, 應該問嘅係一晚每個窿幾多次.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yhakk 於 2019-4-16 04:11 AM 發表

你實晚晚係人床底,定你係本人?
講得無錯,好命女打手

回覆 引用 TOP

馮盈盈個寶寶算係幾靚仔

Nil

水泡

回覆 引用 TOP

好襯,兩個都……

回覆 引用 TOP

45 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。