註冊 登入

疑似真空

本主題由 Baby127 於 2019-4-14 09:09 PM 移動

疑似真空 E-mail 此主題給朋友

今晚食飯坐喺我隔離枱個女人,竟然係真空, 佢同個外籍老公同疑似父母一齊食飯, 搞到我成餐飯都冇心機食,即刻返屋企打機機, 唔知道點樣放張相上去

熱賣及精選
點解呢度唔可以直接將相片上傳?

引用:
原帖由 ming_siu_li 於 2019-4-14 08:48 PM 發表

你有影相

引用:
原帖由 ming_siu_li 於 2019-4-14 08:48 PM 發表

你有影相

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ajenny 於 2019-4-14 08:50 PM 發表

你有影相
有呀

附件

mmexport1555234632213.jpg(145.69 KB)

2019-4-14 11:42 PM

引用:
原帖由 ming_siu_li 於 2019-4-14 11:42 PM 發表

有呀
真係飛釘

回覆 引用 TOP

香港人真係小見多怪

做得記者無個好人,砌生豬肉誤導市民
引用:
原帖由 Reporterdog 於 2019-4-15 05:57 AM 發表

香港人真係小見多怪
X2

回覆 引用 TOP

未見過釘

[img][][/url]

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ming_siu_li 於 2019-4-14 11:42 PM 發表

有呀
C9都睇

引用:
原帖由 ming_siu_li 於 2019-4-14 08:44 PM 發表

今晚食飯坐喺我隔離枱個女人,竟然係真空, 佢同個外籍老公同疑似父母一齊食飯, 搞到我成餐飯都冇心機食,即刻返屋企打機機, 唔知道點樣放張相上去 ...
千其唔好放打飞机張相

回覆 引用 TOP

真胸真空

完成了所謂的理想,放縱了情緒的泛濫,汗都流乾,天都微亮,然後怎樣?擁有了旅行的空檔,卻遺失流浪的背囊,沿著軌道,一直瀏覽,然後怎樣?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ming_siu_li 於 2019-4-14 08:44 PM 發表

今晚食飯坐喺我隔離枱個女人,竟然係真空, 佢同個外籍老公同疑似父母一齊食飯, 搞到我成餐飯都冇心機食,即刻返屋企打機機, 唔知道點樣放張相上去 ...
四眼豬乸

回覆 引用 TOP

相中人面部系打格仔但有隐约輪廓,樓主有着非一般人吾輕既口味😨

回覆 引用 TOP

樓主見飛釘(仲要係大媽)就要打機,咁係咪見到靚女飛釘就會即時遗精?

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。