註冊 登入

[頒獎禮] 請問果套三級片女角, 係三夫套電影有咩精彩演出可以稱影后呢?

請問果套三級片女角, 係三夫套電影有咩精彩演出可以稱影后呢? E-mail 此主題給朋友

睇劇照個個鏡頭都係見佢唔著衫訓係度, 一係就全裸俾人綁住幾個麻甩佬係度人體研究咁, 一係就腿張開俾人啪啪啪, 咁就可以做影后, 乜評審咁膚淺既?
蔡小姐真係輸得唔抵

熱賣及精選
引用:
原帖由 ngkafai 於 2019-4-14 10:42 PM 發表

睇劇照個個鏡頭都係見佢唔著衫訓係度, 一係就全裸俾人綁住幾個麻甩佬係度人體研究咁, 一係就腿張開俾人啪啪啪, 咁就可以做影后, 乜評審咁膚淺既?
蔡小姐真係輸得唔抵 ...
因為其他真係太差

引用:
原帖由 ngkafai 於 2019-4-14 10:42 PM 發表

因為角色好L難演

引用:
原帖由 番鼠bb 於 2019-4-14 10:50 PM 發表

因為角色好L難演
個角色係一個智障而性慾強既女人

就咁睇都知道好難演

佢演到入形入格

所以攞獎我覺得好合理

我們一路奮鬥
不是為了改變世界
而是為了不讓世界改變我們
引用:
原帖由 caihk 於 2019-4-14 10:55 PM 發表

個角色係一個智障而性慾強既女人

就咁睇都知道好難演

佢演到入形入格

所以攞獎我覺得好合理
咪係。。。仲要係女主角。。。唔簡單

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 番鼠bb 於 2019-4-14 10:50 PM 發表

因為角色好L難演
最搞笑係有啲人話佢唔靚點做最佳女主

家陣係講演技而唔係選美囉

我們一路奮鬥
不是為了改變世界
而是為了不讓世界改變我們
比評審啪埋咪有獎咯

做得記者無個好人,砌生豬肉誤導市民
博到好盡 演技好

你地無睇套戲就唔好話人啦
我睇左三夫,佢演得好自然 唔似做緊戲 眼神同肢體語言已經贏晒其他四個了

引用:

我冇睇過三夫,可能對手太弱

引用:

睇左劇照就當自己睇左套戲
請問你有咩精采高見可以係度出post 呢 ?

QUOTE:
原帖由 mingyung666 於 2007-9-23 06:36 PM 發表

恨你入骨只因愛你入心呀
引用:
原帖由 天皇巨星二世 於 2019-4-14 11:11 PM 發表

中point 笑死

引用:
原帖由 巨型芝娃娃 於 2019-4-14 11:17 PM 發表

中point 笑死
x 2. 樓主睇完再出泥噴啦

引用:
原帖由 天皇巨星二世 於 2019-4-14 11:11 PM 發表

所以我咪係度問囉

總之內地野就加分

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。