註冊 登入

[英超] 相差一分,但曼城仲要對熱刺曼聯 香討焦點

相差一分,但曼城仲要對熱刺曼聯 E-mail 此主題給朋友

哈哈...刺激了

熱賣及精選
開季鬥到收咧, 好比紫禁之巔
球迷之福

如果呢兩場都過到,抵佢攞嘅

引用:
原帖由 edp4650 於 2019-4-15 01:58 AM 發表

咁無話可說

回覆 引用 TOP

曼城今屆主場對big 6暫時全勝,贏埋熱刺嘅話,都冇得你唔服

引用:
原帖由 edp4650 於 2019-4-15 02:02 AM 發表

曼城今屆主場對big 6暫時全勝,贏埋熱刺嘅話,都冇得你唔服
利記如果全季只輸一場都贏唔到, 其實都無乜好講

只要呢兩場曼城贏唔晒, 利物浦下場對尾三卡迪夫城贏, 主動權就在利物浦.

回覆 引用 TOP

因為對住鏝!但利記成績已俾上季好,歐聯同英超仲有糊叫~~

回覆 引用 TOP

最好曼聯攔佢路

引用:
原帖由 edp4650 於 2019-4-15 01:58 AM 發表

啱,呢兩場絕對係曼城可否奪冠嘅重頭戲,如果兩場都嬴到,咁可以實至名歸了。
當然,世事無絕對,未打完晒乜都有可能,但我覺得曼城嬴得到呢兩場,最後點其實大家都認同曼城係英超最強勁囉。

回覆 引用 TOP

上年已經勁到無倫,但都俾利記三殺,今年冇呢支歌仔唱

引用:
原帖由 kimkwan11 於 2019-4-15 01:53 AM 發表

哈哈...刺激了
不過今晚嬴咗車仔,應該係相差兩分,但曼城就少打一場。

回覆 引用 TOP

完全唔睇好熱刺有咩能力阻到曼城
上場曼城放軟曬手腳先1:0
預計黎緊兩場全輸
睇曼聯爭前四仲有贏曼城既可能

引用:
原帖由 .Ckrai 於 2019-4-15 02:37 AM 發表

完全唔睇好熱刺有咩能力阻到曼城
上場曼城放軟曬手腳先1:0
預計黎緊兩場全輸
睇曼聯爭前四仲有贏曼城既可能
曼聯又攞兩個12碼來贏曼城呀?😋😋

101 1234567
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。