註冊 登入

邊度買海鮮正?

本主題由 LocoRocoCoco 於 2019-4-15 11:55 PM 移動

邊度買海鮮正? E-mail 此主題給朋友

我好鍾意食海鮮,有無邊度買海鮮正呀?見人話楊屋道街市好,但去過又好似唔熟行有機會俾人搵笨咁,去過大埔,平靚正,但又太遠,有無好介紹呀?

熱賣及精選
沙田街市二樓

引用:
原帖由 atalla221 於 2019-4-15 05:30 PM 發表

沙田街市二樓
唔平....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 atalla221 於 2019-4-15 05:30 PM 發表

沙田街市二樓
我覺得沙田街市d嘢好貴呀,對比大圍,大圍平好多,但大圍又無乜海鮮賣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 美素牛牛 於 2019-4-15 05:28 PM 發表

我好鍾意食海鮮,有無邊度買海鮮正呀?見人話楊屋道街市好,但去過又好似唔熟行有機會俾人搵笨咁,去過大埔,平靚正,但又太遠,有無好介紹呀? ...
唔熟行怕被揾笨,咁去邊度買都同樣有機會發生喎!

命裡有時終需有,
命裡無時莫強求。
熟行邊到搵到好野...

回覆 引用 TOP

荃灣楊屋道
黃大仙啟德

回覆 引用 TOP

Facebook add「今晚煮咩海鮮?」
係荃灣楊屋道其中一檔開既Fb page,會post $ &有咩好野

買海鮮有邊個係熟行,就算熟行都要俾人賺!
驚俾人呃!除非你係李彩樺就無人夠膽呃你!
知唔知邊個係李彩華呀!
如果唔係就自己釣啦!無人搵到你笨實!

回覆 引用 TOP

樓主要講住邊區;
珠海 灣仔碼頭好平,去唔去?

有好多魚欄係東南亞包咗魚排/埸入貨,果度平靚正

回覆 引用 TOP

去越南買好平

大成街

回覆 引用 TOP

元朗大橋街市,九龍奶路臣街,香港仔

大埔街市陳沛

回覆 引用 TOP

75 12345
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。