• 瀏覽: 776
  • 回覆: 11
火車係咪要預訂果d?如果搭的士去係咪好貴?thx!

回覆 引用 TOP

Google map輸入你出發及目的地及揀公共交通icon就有教。
不過首先你點去Golburn?Golburn 有火車或coach去Canberra, 去到Canberra站應該有的士,不然跟Google map路線。街上call taxi困難,通常call車。

回覆 引用 TOP

多謝師兄回覆,我又想快係咪搭goulburn call taxi?如果搭taxi過去係咪好貴??

回覆 引用 TOP

最快自駕,坐的士100km超超超貴,亦唔知會唔會有人肯接呢個order.
火車去到Canberra站轉的士算方便。

都係用火車或者係灰狗去到Canberra再轉的士會好D

灰狗比火車會快D,因為M23/M31既路況比火車好好多

引用:
原帖由 tfk12au7 於 2019-4-17 02:15 PM 發表

最快自駕,坐的士100km超超超貴,亦唔知會唔會有人肯接呢個order.
火車去到Canberra站轉的士算方便。
未考到車牌...

引用:
原帖由 垃圾桶 於 2019-4-18 11:41 PM 發表

都係用火車或者係灰狗去到Canberra再轉的士會好D

灰狗比火車會快D,因為M23/M31既路況比火車好好多
灰狗係咩??係咪要預約?請指教 謝

引用:
原帖由 as8178 於 2019-4-21 12:32 AM 發表

未考到車牌...
坐火車或coach, Google 有詳細資料。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 as8178 於 2019-4-21 12:33 AM 發表

灰狗係咩??係咪要預約?請指教 謝
Greyhound coach 旅遊巴。

回覆 引用 TOP

好像goulburn沒這些巴士....

引用:
原帖由 as8178 於 2019-4-21 12:25 PM 發表

好像goulburn沒這些巴士....
Greyhound 有D人會用作長途巴士代名詞。你Google "Goulburn coach to Canberra" 會有答案。

回覆 引用 TOP

thank you

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]