註冊 登入

[遊記分享] (已完成) 2019 復活節南九州家庭遊 #1 Index (Day7 妙見温泉/ Day 8 霧島和氣公園P.47-48)

望住大海+洗衫板食早餐

熱賣及精選
引用:
原帖由 annannleung 於 2019-4-20 09:51 PM 發表

多謝Happymanb支持

今次行程都係大路野呢
南九州小弟未去過,所以特別想睇多d~

引用:
原帖由 annannleung 於 2019-4-21 07:24 AM 發表

望住大海+洗衫板食早餐

好好feel呢~

引用:
原帖由 annannleung 於 2019-4-21 05:45 AM 發表

今朝好早起身,就係想睇吓見唔見到太陽伯伯

9572149 9572150

睇住日出+海景浸露付

9572151 ...
有種心靈洗滌嘅感覺~

引用:
原帖由 annannleung 於 2019-4-21 05:45 AM 發表

今朝好早起身,就係想睇吓見唔見到太陽伯伯

爽呀

引用:
原帖由 蕃茄薯仔牛肉湯I 於 2019-4-20 10:33 PM 發表

停車場日落相好靚呀!
題外話想問下。。。
UO朝早counter係咪真係好多人?因為我遲d去釜山都係搭UO, 我有d擔心人山人海,雖然我係非旅遊旺季出發!
等湯媽出釜山油雞

引用:
原帖由 蕃茄薯仔牛肉湯I 於 2019-4-20 10:33 PM 發表

停車場日落相好靚呀!
題外話想問下。。。
UO朝早counter係咪真係好多人?因為我遲d去釜山都係搭UO, 我有d擔心人山人海,雖然我係非旅遊旺季出發!
12月坐過Busan 線, 我預先online check in, 2小時前排隊約繞2行, 15分鐘搞掂!

我是C妹
引用:
原帖由 annannleung 於 2019-4-21 07:24 AM 發表

望住大海+洗衫板食早餐

是咪"鬼之洗板"?
印象中好似n年前跟團去過

5, 1157, 1072,  gogogo
引用:
原帖由 Ippudo 於 2019-4-21 09:27 AM 發表

等湯媽出釜山油雞
是咪係呢版應該講等睇日本遊記
借Ann師姐地頭係樹同你講句唔該,因為真係喺你隻遊記學左好多野

引用:
原帖由 hrmanager 於 2019-4-21 09:32 AM 發表

12月坐過Busan 線, 我預先online check in, 2小時前排隊約繞2行, 15分鐘搞掂!
唔該師姐。。。
咁我心都定啲。。。
正常我都係6點前會到counter

引用:
原帖由 蕃茄薯仔牛肉湯I 於 2019-4-21 09:38 AM 發表

唔該師姐。。。
咁我心都定啲。。。
正常我都係6點前會到counter
佢開幾多counter, 同有工作人員指示去邊, 我fd 落巴士, 我排緊尾三四 到佢行上來, 我已經排緊第一行, 所以好快手😀

我是C妹
引用:
原帖由 蕃茄薯仔牛肉湯I 於 2019-4-21 09:37 AM 發表

是咪係呢版應該講等睇日本遊記
借Ann師姐地頭係樹同你講句唔該,因為真係喺你隻遊記學左好多野
我都唔得閒回湯媽,好在有其他師兄師姐答湯媽當日我大約6點去到櫃檯,已online check in & 普通check in 隊一樣多人,我諗都排咗半個鐘先搞掂

引用:
原帖由 annannleung 於 2019-4-21 10:09 AM 發表

我都唔得閒回湯媽,好在有其他師兄師姐答湯媽當日我大約6點去到櫃檯,已online check in & 普通check in 隊一樣多人,我諗都排咗半個鐘先搞掂
我6:50分排隊, 係咪遲, 但感覺排左15~20分鐘, 不用半小時😅

我是C妹
引用:
原帖由 蕃茄薯仔牛肉湯I 於 2019-4-21 09:35 AM 發表

是咪"鬼之洗板"?
印象中好似n年前跟團去過
原來湯媽已去過"南"九州

引用:
原帖由 annannleung 於 2019-4-19 00:20 發表

一年一度嘅家庭遊又到,今次衰女包又係一早捕到快運有特價,又係先買機票後通知團友,好在今次團友好順利請假,反而係我自己驚請唔到假

Anyway最後順利出發,今次搭鹿兒島直航,第一次帶團友去一個連我自己都未去過嘅地方旅行,希望帶住團友去南九州hea遊順順利利啦:smile ...
十卜十卜孝順女直播

遲遲至入來支持

oooOoOOooOOooOooOOoooo
  ~~ 不以物喜,不以己悲 ~~
ooOooOOoooOOooOOooOooo
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。