註冊 登入

[翡翠台] 支持心穎的人請留一票

支持心穎的人請留一票 E-mail 此主題給朋友

人誰無過,小妹妹犯事,錯了,罰一段日子好了,留給她一條活路,不好再窮追猛打!

這件事,改變了一個在天堂的小花,一下子打進地獄的深層,很慘!很慘!

你們會說,她不害了別人家庭嗎?但我覺得sammi是受害者,但同時也是整個世界的人更支持著,更愛護著,平衡了不少,不是真的很慘!

真的很慘,是內心受罪同時又被世人捨棄,由人見人愛變成過街老鼠,這小妹多麼年青可愛,很不忍心!
放過她吧,讓事情順其自然,雖然她已沒可能在娛樂圈再向前進一步,但就讓她自然下去!

熱賣及精選
我無咩支唔支持,希望黃心穎痛定思痛,回到平凡的民間,以後踏踏實實地做人。

食得鹹魚抵得渴,成年人要對自己做的事負責,要還。 無法逃避,勇敢面對和承受後果吧。 事前三思,好過事後追悔求人可憐。

引用:
原帖由 itemwah2 於 2019-4-20 07:12 PM 發表

人誰無過,小妹妹犯事,錯了,罰一段日子好了,留給她一條活路,不好再窮追猛打!

這件事,改變了一個在天堂的小花,一下子打進地獄的深層,很慘!很慘!

你們會說,她不害了別人家庭嗎?但我覺得sammi是受害者,但同時也是整個世界的人更支持著,更愛護著,平衡了不少,不是真的很慘!

真的很慘,是內心受罪同時又被世人捨棄,由人見人愛變成過街老鼠,這小妹多麼年青可愛,很不忍心!
放過她吧,讓 ...
我同意你講既一半 , 但一樣唔同意一半 ... 我同意佢係因為年少輕狂而行錯
但我更加認為 "大錯" 既注成 , 就係因為 "小錯" 未比到教訓佢 ...

如果E+連 "大錯" 都無咩教訓比佢 , 咁佢憑咩知錯能改???
呢樣野我好嚴肅 ... 係 , 我同意佢個人係幾可愛 , 但係咪生得可愛就無事
生得樣衰就應該打死把就???!!!

引用:
原帖由 叶问易 於 2019-4-20 07:24 PM 發表

我無咩支唔支持,希望黃心穎痛定思痛,回到平凡的民間,以後踏踏實實地做人。
讓她回到人間,不要打入地獄,只不過是剛三十出頭

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-4-20 07:29 PM 發表

我同意你講既一半 , 但一樣唔同意一半 ... 我同意佢係因為年少輕狂而行錯
但我更加認為 "大錯" 既注成 , 就係因為 "小錯" 未比到教訓佢 ...

如果E+連 "大錯" 都無咩教訓比佢 , 咁佢憑咩知錯能改???
呢樣野我好嚴肅 ... 係 , 我同意佢個人係幾可愛 , 但係咪生得可愛就無事
生得樣衰就應該打死把就???!!! ...
說到教訓!我相信佢己身敗命裂了,以前既努力都白費了,將來也沒太大希望了,這個教訓已經超額收受了!是很大很大的懲罰,一般人會痴線的!

所以只希望所有人都不要再刻意再打壓佢,唱衰佢,不要太過殘忍吧!

引用:
原帖由 itemwah2 於 2019-4-20 07:32 PM 發表

讓她回到人間,不要打入地獄,只不過是剛三十出頭
人間就是現實,三十歲人不是小孩子等人教,好多已經要負起教育兒女的責任。獨立自主的成年人,逃避不是悔改的應有態度。

回覆 引用 TOP

咩理由要支持先?

引用:
原帖由 itemwah2 於 2019-4-20 07:37 PM 發表

說到教訓!我相信佢己身敗命裂了,以前既努力都白費了,將來也沒太大希望了,這個教訓已經超額收受了!是很大很大的懲罰,一般人會痴線的!

所以只希望所有人都不要再刻意再打壓佢,唱衰佢,不要太過殘忍吧! ...
呢個真係無辦法 , 社會就係咁殘酷 ...

係 , 你可以話插佢果班 , 都係無女既死毒男 ;
係 , 你可以話佢地就係失敗者 , 只可以用插人證明自己
你講既一切都岩 , 但明星既價值唔係就係咁咩???

講真 , 我一直唔認為明星既價值係咩演技  歌喉 ,
而係係 "被討論既價值" ... 可以話 , 明星最大既價值
就係比人評頭品足 , 所以佢地生活先可以咁光鮮 ,
不過飲得咸水抵渴 , 唔可能只要好處唔要壞處既 ...

趁30頭仲後生做多陣(貴妃)雞搵夠買樓收下租仲好啦

我還是不夠成熟..還達不到你的要求
搞到sammi,仲想有運行,成個娛樂圈點運作你無諗過?

我還是不夠成熟..還達不到你的要求
引用:
原帖由 itemwah2 於 2019-4-20 08:47 PM 發表

重溫一下
https://www.youtube.com/watch?v=gzhh6BK_z90
個口真係好畸型.

引用:
原帖由 hei627 於 2019-4-20 08:59 PM 發表

搞到sammi,仲想有運行,成個娛樂圈點運作你無諗過?
所以我更擔心,除咗我地見到既網絡人身攻擊外,
現實中有無太愛sammi既人會對心穎不利?
會唔會走去攪佢?我幾擔心!

引用:
原帖由 itemwah2 於 2019-4-20 09:09 PM 發表

所以我更擔心,除咗我地見到既網絡人身攻擊外,
現實中有無太愛sammi既人會對心穎不利?
會唔會走去攪佢?我幾擔心!
你嘅擔心,雞穎喺條片入面,已經答咗你:
咪扮L晒嘢啦!D你!

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。