註冊 登入

如果你係羅兆輝咁, 你會好似佢咁壞?

本主題由 fk7000 於 2019-4-21 07:24 PM 移動

如果你係羅兆輝咁, 你會好似佢咁壞? E-mail 此主題給朋友

聽講羅兆輝係因為得到劉生照顧令佢係股票上好易有錢成為左神童輝, 如果係你, 你會因為咁易有錢而變壞嗎?我聽人講係因人而異, 唔係人人都咁。

熱賣及精選
有錢點包女玩都得啦
唔玩除非自已性無能者

引用:
原帖由 條野太粗 於 2019-4-21 02:46 PM 發表

有錢點包女玩都得啦
唔玩除非自已性無能者
thank you. 即你都認同你都會一樣了。

我比較相信 當年佢的確係靠眼光奇準 而成為富豪 , 當然一個人太自信 亦成為致命弱點

因為佢成為富豪 才有機會同其他有錢佬  參加富豪飯局 結識其他有錢佬 呢條路 比較合理

而果D包囡既花邊新聞  當年雜誌都賣晒出黎  唔洗懷疑

引用:
原帖由 香港股市向下炒 於 2019-4-21 02:58 PM 發表

我比較相信 當年佢的確係靠眼光奇準 而成為富豪 , 當然一個人太自信 亦成為致命弱點

因為佢成為富豪 才有機會同其他有錢佬  參加富豪飯局 結識其他有錢佬 呢條路 比較合理

而果D包囡既花邊新聞  當年雜誌都賣晒出黎  唔洗懷疑 ...
咁如果你係佢, 你都會跟佢一樣亂用錢同亂玩女人 因畢竟太易有錢了

引用:
原帖由 超級酒鬼 於 2019-4-21 03:00 PM 發表

咁如果你係佢, 你都會跟佢一樣亂用錢同亂玩女人 因畢竟太易有錢了
有錢 風流 就實會架喇 , 不過投機方面 當家身去到某個LEVEL 就會轉攻為守

唔好因為過份投機 而一鋪清袋

傳奇

回覆 引用 TOP

个人修養啫

有少少錢刀可以壞

睇你点定義

而D算唔算壞?

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2019-4-21 04:02 PM 發表

而D算唔算壞?
唔可以用壞來形容,用風流,多情比較適合!

引用:
原帖由 無情者.有情人 於 2019-4-21 04:21 PM 發表

唔可以用壞來形容,用風流,多情比較適合!
情自古空餘恨, 此恨綿綿無絕期。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 超級酒鬼 於 2019-4-21 01:16 PM 發表

聽講羅兆輝係因為得到劉生照顧令佢係股票上好易有錢成為左神童輝, 如果係你, 你會因為咁易有錢而變壞嗎?
通常間諜(我唔係指羅兆輝係間諜)都必定有啲把抦喺「主人」手,或者黃賭毒中一飯或多飯
咁樣「主人」才方心使用
因此,如果wiki無亂寫,不易「變壞」嘅人,根本無可能做佢呢個位

即樓主提嘅條件本來就唔會出現

阿馬里 哈失吐,斯骨爾,其諾丹基,斯里星,昂依納得,斯熱確虛,哈虎文缽英
                                                               --『九陰真經總章』
早死,否則❤️穎又可以享用大餐

引用:
原帖由 超級酒鬼 於 2019-4-21 01:16 PM 發表

聽講羅兆輝係因為得到劉生照顧令佢係股票上好易有錢成為左神童輝, 如果係你, 你會因為咁易有錢而變壞嗎?
I will be more crazy than him!
For sure!

唔係打家劫舍,殺人放火。何罪?買賣交易,你情我願,何壞?

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。