註冊 登入

梁思浩,你個死八公

梁思浩,你個死八公 E-mail 此主題給朋友

真係唔明白,梁思浩是否收人錢,咁樣評論安心事件。作為一个資深主持人,首先係要公正咁陳述,然後最多話這樣做觉得唔對,給出意見應該點做。 你唔可以帶強烈的主觀性地有選擇偏幫事件中某一方,或者亂用粗言闹人,你破口大鬧黃心穎係死八婆,點解你唔同時闹許志安係死八公, 一句都無講。所以你首先要申報距同鄭秀文和許志安的關係。另外你要求褫奪黃心穎後冠,我覺得更應該發動大家罷聽你哩個節目,因為你的言論帶有偏頗,好懷疑節目內容的真實性。

熱賣及精選
引用:
原帖由 暴風的雞子 於 2019-4-25 09:45 AM 發表

真係唔明白,梁思浩是否收人錢,咁樣評論安心事件。作為一个資深主持人,首先係要公正咁陳述,然後最多話這樣做觉得唔對,給出意見應該點做。 你唔可以帶強烈的主觀性地有選擇偏幫事件中某一方,或者亂用粗言闹人,你破口大鬧黃心穎係死八婆,點解你唔同時闹許志安係死八公, 一句都無講。所以你首先要申報距同鄭秀文和許志安的關係。另外你要求褫奪黃心穎後冠,我覺得更應該發動大家罷聽你哩個節目,因為你的言論帶有偏頗,好懷 ...
條契弟八個字可以形容曬佢,
「  看風駛裡,投其所好」

回覆 引用 TOP

呢條粉腸毫無道德底線,自從佢攪冥婚單嘢永久杯葛呢舊人形垃圾

精神方面似出問題佢同文賊都係同一類人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 暴風的雞子 於 2019-4-25 09:45 發表

真係唔明白,梁思浩是否收人錢,咁樣評論安心事件。作為一个資深主持人,首先係要公正咁陳述,然後最多話這樣做觉得唔對,給出意見應該點做。 你唔可以帶強烈的主觀性地有選擇偏幫事件中某一方,或者亂用粗言闹人,你破口大鬧黃心穎係死八婆,點解你唔同時闹許志安係死八公, 一句都無講。所以你首先要申報距同鄭秀文和許志安的關係。另外你要求褫奪黃心穎後冠,我覺得更應該發動大家罷聽你哩個節目,因為你的言論帶有偏頗,好懷 ...
今次呢件事,我都覺得佢講得唔公平,點解唔咬住個男主角?俾條女撩就落叠?個男角唔係第一日入娛圈,更加知道事件後果,背後有啲什麼公司落什麼藥無人夠膽爆,但係,今次佢真係好不知所謂

回覆 引用 TOP

一沉百踩
公仔箱係咁架喇
呢行d男女關係
係亂到你唔信

梁生掂既就唔會無電台要啦....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 civic11111 於 2019-5-6 09:24 PM 發表

一沉百踩
公仔箱係咁架喇
呢行d男女關係
係亂到你唔信
同意 個圈係複雜架啦

回覆 引用 TOP

佢鬧林志鈴亦是。吾知得罪佢乜?

正垃圾

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 暴風的雞子 於 2019-4-25 09:45 AM 發表

條L樣,成日喺網上面睇咗新聞,自己老吹老作當係親身見到咁,信佢就死得
另外條行姐淨係識得賣笑,講淫蕩嘢就最L開心

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chandaiman05 於 2019-5-10 10:43 發表

佢鬧林志鈴亦是。吾知得罪佢乜?
鬧林志玲?有咩得罪佢呀?

引用:
原帖由 assault 於 2019-5-12 12:37 PM 發表

就是不知?男人老狗何必咬住不放。

回覆 引用 TOP

呢条友冇品又冇腦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 assault 於 2019-5-12 12:37 PM 發表

呢條友不嬲都借人膊上位架啦,先有話星爺嘥成晚玩佢被打靶,睇完黃子華金盤啷口第一場又爆晒佢講D乜,之後又叫人唔好騷擾黃子華懶關心,但人哋都無話退休,關你春事呀?!
重有扮容祖兒玩出禍,抵佢死⚠️
而家又要借安心事件又膊出位架啦,如果唔係,邊有人記得佢呀。

回覆 引用 TOP

20 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。