註冊 登入

每人n句,返工難聽過粗口的說話 香討焦點

引用:
原帖由 tailo88 於 2019-4-26 09:16 AM 發表

真系未試過, 我對人就講得比較多

回覆 引用 TOP

精選樓盤
比D心機,有機會上位嫁你
但再上就做老闆,老細暗事另起爐?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 哈佬得米 於 2019-4-26 12:37 PM 發表

聽到吾*入肉*
表面上無乜嘢,實際話你廢

老細叫人做野成曰話‘應份’

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 賈谷主 於 2019-4-26 12:48 PM 發表

表面上無乜嘢,實際話你廢
依家吾係喇。當時係*暑期工*

如果公司賺倒錢, 加你地人工真係冇所謂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 哈佬得米 於 2019-4-26 12:50 PM 發表

依家吾係喇。當時係*暑期工*
每個人都會發洩講啲難聽嘅嘢.如果你自己有啲eq嘅話、就吾會受任何人影響做你喜歡嘅事. 嚴己寬人. 大方啲。**相信自己有潛質有能力**。至係

回覆 引用 TOP

好簡單嗟,整兩嘢咪得囉。
講果個人從來唔會落手落腳做。

回覆 引用 TOP

醒少少 當幫忙

[]

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 倒錢落海... 於 2019-4-25 05:58 PM 發表

你有冇帶個腦返工架?
你去咗邊

回覆 引用 TOP

X !人講你又講

回覆 引用 TOP

拍硬當,幫幫手啦

回覆 引用 TOP

無端被老細窒:[扮勤力呀!]佢鬧得無錯。打佢工有誰會為佢勤力!跟住嗰咁濕鳩縮骨老細。本來勤力人都識睇風頭時勢勤力條春!

回覆 引用 TOP

病就唔好返黎啦,又幫唔到手,又傳染人!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 癲狗理7 於 2019-4-25 11:29 PM 發表

無我留住你條廢柴,你冚家就餓死了,你老母同老婆去做雞都無人要。
9up定堅XD...佢係咪好好打

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。