註冊 登入

[其他] 哥帥執教祖記?C.朗表態支持:可激活戴巴拿

哥帥執教祖記?C.朗表態支持:可激活戴巴拿 E-mail 此主題給朋友

哥帥執教祖記?C.朗表態支持:可激活戴巴拿
哥迪奧拿、戴巴拿、C.朗拿度

據西班牙媒體《馬卡報》的消息,如果哥迪奧拿(P.Guardiola)加盟祖記,那麼C.朗拿度(C.Ronaldo)持支持的態度。
歐聯八強被阿積士淘汰出局之後,祖記又一次衝擊歐聯失敗,而教練艾歷尼(M.Allegri)的未來也成為一大疑問。祖記已經贏得了聯賽冠軍,實現了意甲八連冠,但是球隊更希望贏得歐聯冠軍,這也是為什麼花費巨資引入C.朗拿度。
據意大利媒體《新聞報》的消息,祖記在考慮艾歷尼的未來,而哥迪奧拿是他們的潛在目標之一。
艾歷尼於2014年頂替干地,成為祖記的主教練,連續5年率領祖記贏得聯賽冠軍,此外兩次率隊攻入歐聯決賽,但均以失利告終。
去年夏天,C.朗拿度加盟之後,戴巴拿陷入低迷,失去了祖記的主力位置。《馬卡報》表示,C.朗拿度歡迎哥迪奧拿的加盟,而戴巴拿(P.Dybala)也將樂意看到哥迪奧拿的上任。
該報表示,戴巴拿有希望在哥迪奧拿手下發揮出最棒的版本。此前,如美斯(L.Messi)、阿古路(S.Aguero)等人,都在哥迪奧拿手下踢出了非常出彩的數據。
(亞瑟)
-------------------------
https://soccer.sina.com.hk/news/1/20190426/10087799/
----------------------------
哥迪奧拿+C朗+戴巴拿@祖雲達斯, 有無可能

熱賣及精選
當年打哥帥單野點計先

引用:
原帖由 yelawolf 於 2019-4-26 10:59 AM 發表

當年打哥帥單野點計先
光頭仔可能跪低同人認錯

大 bra一早激活咗

只係等餵王來到要全數過入球數字俾佢

上季廿幾球嘅大 bra唔係要人激活, 只要唔好阻頭阻勢就得

哥帥已集齊西,德,英既聯賽冠軍
下站意甲/法甲都好正路
但唔會係短時間之內
直到曼城拎到歐冠或者統治英超先

引用:
原帖由 智障大師 於 2019-4-26 10:58 AM 發表

哥帥執教祖記?C.朗表態支持:可激活戴巴拿
哥迪奧拿、戴巴拿、C.朗拿度
  • https://rs3.sinahk.net/cap/66/2019/04/26/8/8c3304c8e099cce ...
  • 冏叔兩入決賽,其實好勁揪,反而徐錦江無貨……

回覆 引用 TOP

你唔出場已經激活到

回覆 引用 TOP

引用:
    原帖由 逆浪行 於 2019-4-26 11:29 AM 發表

哥帥已集齊西,德,英既聯賽冠軍
    下站意甲/法甲都好正路
    但唔會係短時間之內
    直到曼城拎到歐冠或者統治英超先
    但係佢教來教去都係聯賽已經本身係第一個隊,我又真係唔覺得佢勁得去邊

叫摩佬教祖記啦。

回覆 引用 TOP

引用:
    原帖由 艾蘭拿安息吧 於 2019-4-26 11:00 AM 發表

光頭仔可能跪低同人認錯
    連梅西全家日日都跪拜C朗
    哥帥走唔甩架喇

肯定唔會啦..

回覆 引用 TOP

支持

回覆 引用 TOP

引用:
    原帖由 齊齊16強拜拜 於 2019-4-26 11:02 AM 發表

大 bra一早激活咗

只係等餵王來到要全數過入球數字俾佢

上季廿幾球嘅大 bra唔係要人激活, 只要唔好阻頭阻勢就得
    自稱史一肯做後備先有可能激活

回覆 引用 TOP

引用:
    原帖由 anson河 於 2019-4-26 11:40 AM 發表

但係佢教來教去都係聯賽已經本身係第一個隊,我又真係唔覺得佢勁得去邊
    你講錯啦

巴塞嗰陣拎完歐聯衰左兩年先到哥帥,嗰時係史上最廢巴塞
    拜仁俾高普虐待左兩季,要買人地古沙利雲先上返位
    曼城更加廢,輸俾李斯特城
    祖記輸俾阿積士,唔可以叫勁旅,所以哥帥過去啱ka la

當大家決心貫徹自己的正義時
    自傷殘殺是必然的下場....
    這就叫做本末倒置?

回覆 引用 TOP

無可能啦

回覆 引用 TOP

48 1234
     提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
    [按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。