註冊 登入

[西甲] 肥皂劇開始!皇馬欲賣巴爾但他要留隊

肥皂劇開始!皇馬欲賣巴爾但他要留隊 E-mail 此主題給朋友

巴爾跟皇馬的關係,很僵

據西班牙媒體《馬卡報》的消息,皇馬跟巴爾爆發冷戰,皇馬希望賣掉巴爾,但是巴爾本人不希望離隊。

巴爾已經不在皇馬下季的計劃,這是施丹的特殊要求,同樣也是皇馬球會的要求。種種跡象表明,巴爾在皇馬的故事已經走到尾聲,然而肥皂劇剛剛開始。

據巴爾的經理人表示,巴爾不希望離開皇馬,雖然巴爾不會講西語,但是他在皇馬很開心。他跟他的妻子享受馬德里的生活,不希望有所改變。

但是皇馬方面,巴爾在施丹的建隊計劃沒有一席之地。沒有人處在幻想之中,巴爾也清楚他的身邊將會發生甚麼。

施丹今年夏天組建球隊,沒有巴爾,如今他派上巴爾比賽,更是為了維持他的競技價值。巴爾跟皇馬的合約還有三年合約,年薪高達1700萬歐元,這也將阻擋全世界95%的球隊。對皇馬而言,更糟糕的是,沒有球隊對巴爾進行報價。

皇馬認為曼聯是巴爾的潛在下家,但是巴爾不想離開,而曼聯下季大概率參加歐霸盃,他們也難以吸引巴爾加盟。重返熱刺,不是不可能,但他們不具備高額的轉會資金。

拜仁擁有轉會費,今夏計劃豪購一番,但是他們始終沒跟巴爾產生過聯繫。

對巴爾而言,他決心留在皇馬,但皇馬鐵了心想賣掉他,他的經理人需要幫他找到下家。巴爾也清楚,施丹已經不指望他。

https://m.sina.com.hk/news/artic ... 但他要留隊-10107866.html

巴爾其實真係大菜先生,好多次決菜關鍵時刻都入波救全家。只要皇馬碌到入決菜,巴爾就會交到功課

歐聯呢D雞肋盃仔我地根本唔志在~

即管繼續抽, 球會賽事一開始你地又要無限深潛~

美斯係神! 萬中無一

光頭佬你背叛巴塞, 我唔會支持你
熱賣及精選
據巴爾的經理人表示,巴爾不希望離開皇馬,雖然巴爾不會講西語,但是他在皇馬很開心。他跟他的妻子享受馬德里的生活,不希望有所改變。

支持巴爾留隊,如此忠心之球員已經買少見少,特別今季皇馬4大屆空都有留隊想法,更應設法留住

美斯係神! 萬中無一

回覆 引用 TOP

諗起麥馬拿文

The backhand makes him different; his mentality makes him special.
分手吧, 勉強唔黎

週薪30萬磅多

玻璃腳,可惜....

冇人要。真係要检讨下自己喇。

冇人要係份糧太貴啫,試下減到15萬應該就多幾間球會要了

引用:
原帖由 kennylau2011 於 2019-5-1 06:19 PM 發表

冇人要係份糧太貴啫,試下減到15萬應該就多幾間球會要了
巴爾已係決賽多次證明自己既存在價值,就單講上季決菜後備落場狂轟2球,包括1腳倒掛,值

美斯係神! 萬中無一

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ken0528 於 2019-5-1 01:42 PM 發表

冇人要。真係要检讨下自己喇。
短時間硬生生操爆肌,加埋速度型踢法,睇見都傷。所以朗神勁到痴哂線

美斯係神! 萬中無一

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cantona777 於 2019-5-1 01:42 PM 發表

週薪30萬磅多

玻璃腳,可惜....

巴爾仲識射電梯球,個陣朗神+佢,企係個波旁邊一左一右,龍門當下肯定嚇到就瀨屎

美斯係神! 萬中無一

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 givemehair 於 2019-5-1 01:32 PM 發表

分手吧, 勉強唔黎
皇馬咁疊水,唔怕出人工,大菜先生巴爾又肯留隊

美斯係神! 萬中無一

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 霸王擰 於 2019-5-1 01:30 PM 發表

諗起麥馬拿文
巴爾仲有貨

美斯係神! 萬中無一

回覆 引用 TOP

去曼聯和374雙翼齊飛,50幻週薪冇問題

仲有三年合約每年1700萬歐明知自己跌緊watt就梗係唔X走啦,索性豆埋嗰三年人工(唔洗踢)跟住去中超再汁多兩年錢就退休條路就咁行不知幾正!

英國成日陰雨,出街只能食黑暗料理,西班牙陽光與海灘,海鮮又好吃,佢老婆梗係唔想走

61 12345
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。