• 瀏覽: 2,120
  • 回覆: 19
  • 追帖: 1
hitman 咁多系列, 有那個好玩, 那些不好玩?

最近才看到himan absolution, 原來都幾正

回覆 引用 TOP

現在玩season是最好。 不斷會引發事件,有不同暗殺對象。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 女友m痛的大移媽 於 2019/5/3 22:54 發表
https://www.youtube.com/watch?v=j9myd19tWZ8
如果是故事模式的,呢個Absolution是最好

引用:
原帖由 esprithk 於 2019-5-4 12:28 AM 發表

如果是故事模式的,呢個Absolution是最好
原來係咁, 謝謝你

回覆 引用 TOP

如果hitman D人生化強D,敵人勁D聰明D,會更好玩

回覆 引用 TOP

潛行玩法,無耐性勿買!

巴黎

回覆 引用 TOP

Hitman absolution 係最唔掂果隻wor
依2年hitman真正番去blood money年代 好正

回覆 引用 TOP

Hitman2 每個月都有唔同既新野打, 玩法都多好多, 多都你都冇時間玩得哂。 仲有elusive target打! 
Hitman 5 故事同 game level design 唔錯, 中意挑戰真係要玩下purist。不過玩法同自由度就真係冇 hitman 2咁多

回覆 引用 TOP

早果排 psn 送果隻,幾好玩……但只玩了2,3関便放底咗!原因係冇中文字幕,小弟英文差,去到好似有関係舉行緊活動嘅博物館定係 hall 嘅地方,唔識玩……假如有中文,我會繼續玩洛去!

引用:
原帖由 pangpang996 於 2019-5-6 02:35 AM 發表

早果排 psn 送果隻,幾好玩……但只玩了2,3関便放底咗!原因係冇中文字幕,小弟英文差,去到好似有関係舉行緊活動嘅博物館定係 hall 嘅地方,唔識玩……假如有中文,我會繼續玩洛去! ...
其實你買新版hitman2 係有包埋中文, ching中意hitman可以考慮下買。巴黎果個係fashion show 黎

引用:
原帖由 pangpang996 於 2019-5-6 02:35 發表

早果排 psn 送果隻,幾好玩……但只玩了2,3関便放底咗!原因係冇中文字幕,小弟英文差,去到好似有関係舉行緊活動嘅博物館定係 hall 嘅地方,唔識玩……假如有中文,我會繼續玩洛去! ...
你可以download個hitman 2的demo, 然後有方法再下載番hitman 1的所有關卡在hitman 2度開來玩, 咁就會有中文.

詳細方法:
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=60596&snA=43333

引用:
原帖由 Nightwing2046 於 2019-5-6 17:06 發表

其實你買新版hitman2 係有包埋中文, ching中意hitman可以考慮下買。巴黎果個係fashion show 黎
多謝你提供方法!去二手區睇吓有冇先……thank you !

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 getterwing 於 2019-5-6 17:42 發表

你可以download個hitman 2的demo, 然後有方法再下載番hitman 1的所有關卡在hitman 2度開來玩, 咁就會有中文.

詳細方法:
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=60596&snA=43333 ...
多謝你提供呢個方法!

引用:
原帖由 pangpang996 於 2019-5-6 07:43 PM 發表

多謝你提供呢個方法!
Demo 少左好多野玩, 不過你自己決定啦

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]