[NBA賽事] 香討磚家見高拜,見低踩

香討磚家見高拜,見低踩 E-mail 此主題給朋友

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28186557&extra=page%3D2&page=1
Bucks輸第一場, 成班磚家踩字母哥

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28202834&extra=page%3D1
Bucks連勝三場, 成班友捧字母哥上天

結論:
香討磚家盡顯香港人劣根性

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
同意 班友剩係識抽水

回覆 引用 TOP

勝利球迷

懂得入場是9品

懂得出場是1品

回覆 引用 TOP

事實是好多人只會見完個结果就一味批評 又說這個好那個不好 講啲阿媽都是女人的理論  做賽後報告係人都識做了洗輪到你 一叫佢做預測就立刻龜仔上身 説到底也是怕輸怕被人批評 籃球不是赢就是輸二個结果而已 不像足球有“主客和”三個结果 你就算做足功夫分析籃球所有的細節(歴史和现今數據等等)平均能夠有75%以上的機率都算是好高⋯⋯⋯嗰班龜仔見曬結果才敢發言 膽少又無承担 只會說别人的不是和一味批評 心空極峡窄 又會為了自己心爱的球员和球隊才説偏話

回覆 引用 TOP

邊可能守死字母哥4場,啲人踩得太早啦

引用:
原帖由 遇上風眼未紅 於 2019-5-7 03:55 PM 發表

邊可能守死字母哥4場,啲人踩得太早啦
係 班友一定要得閒拎返出去bin佢地c
呢班友影響哂討論質素

回覆 引用 TOP

其實落後場數太多(例如1:3 or 0:3)被批評是很正常

但很多時球隊只是落後一場,
香討磚家已經狂踩

回覆 引用 TOP

我真系睇好綠軍,點知綠軍居然守唔到字母哥

引用:
原帖由 gabbystar23 於 2019-5-7 06:28 PM 發表

大撚把人一場論, 我地都見撚慣

引用:
原帖由 gabbystar23 於 2019-5-7 06:28 PM 發表

字母屈係其一啦
主要艾榮呢三場打到PAT屎咁

引用:
原帖由 yaya~come 於 2019-5-7 06:47 PM 發表

我慣左一節論

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yaya~come 於 2019-5-7 06:47 PM 發表

綠軍已經兩連東決,今年又齊人,點知仲衰過之前

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fisherman樂 於 2019-5-7 06:47 PM 發表

字母屈係其一啦
主要艾榮呢三場打到PAT屎咁
艾榮都係擔唔起大旗

引用:
原帖由 gabbystar23 於 2019-5-7 06:54 PM 發表

艾榮都係擔唔起大旗
Tatum同上年表現都落差唔少
仲有個Hayward 都唔知佢打緊乜
廢到咁..

引用:
原帖由 fisherman樂 於 2019-5-7 06:59 PM 發表

Tatum同上年表現都落差唔少
仲有個Hayward 都唔知佢打緊乜
廢到咁..
班後生想上位,班大佬番來搞串曬,上年無你地都可以打到東決逼占士陷入苦戰
另外,艾榮真係唔啱打體系波

23 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。