註冊 登入

#睇片!100%真人真事!CCTV又影到堅野!!!師傅話隻女鬼好撚猛,重講到明要攞佢地一家人的命!大角咀近殯儀館一單位有隻女鬼咁搞個小朋友

本主題由 lokisilver 於 2019-5-16 11:12 AM 移動

#睇片!100%真人真事!CCTV又影到堅野!!!師傅話隻女鬼好撚猛,重講到明要攞佢地一家人的命!大角咀近殯儀館一單位有隻女鬼咁搞個小朋友 E-mail 此主題給朋友

香港紅磡殯儀館區{大酒店}一帶附近唐樓最近發生的真人真事!
片中:
師傅講出故事因由!
CCTV影到曬隻女鬼玩野珍貴片段!!!

1.咁樣攪個小朋友{痴線咖!}
2.手機無端端叉緊電都會自動被無形的力量從高處猛然掉落地下度{睇片!}
希望師傅攪得掂/收左佢吧!
唔好比佢再害人!

https://www.youtube.com/watch?v=J-5Pu_TYmXo

熱賣及精選
仆街!真係好猛!
快啲搬走啦為咗個小朋友!
根本諗都唔使諗!
😰😓😱

引用:
原帖由 lwklwk8742 於 2019-5-11 05:39 PM 發表

片中:
師傅講出故事因由!

2.手機無端端叉緊電都會自動被無形的力量從高處猛然掉落地下度{睇片!}
唔好比佢再害人!

...
真係有料到!
唔洗諗,
根本系唔對路,
即時要全家走人啦!{保命呀!}

引用:
原帖由 lwklwk8742 於 2019-5-11 05:39 PM 發表

片中:
師傅講出故事因由!

唔好比佢再害人!

...
真係解析唔到個小朋友好地地自己玩緊突然會咁樣快速向前跌倒?????
手機事件又真係諗唔明點解會咁?????
唯一一個解析就係如師傅所講真係有隻女鬼系度攪事囖????

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wujiandu1306 於 2019-5-12 12:21 AM 發表

真係有料到!
唔洗諗,
根本系唔對路,
即時要全家走人啦!{保命呀!}
x2
同意!

回覆 引用 TOP

引用:

片中:
師傅講出故事因由!

唔好比佢再害人!

...
要馬上搬走,以免後患無窮!
唔係講笑!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Omae988 於 2019-5-11 06:13 PM 發表

仆街!真係好猛!
快啲搬走啦為咗個小朋友!
根本諗都唔使諗!
😰😓😱
x2

回覆 引用 TOP

樓價又大跌

回覆 引用 TOP

真係想去睇下

回覆 引用 TOP

拆左棟樓,唔好俾佢害人

回覆 引用 TOP

堅恐怖

回覆 引用 TOP

係嘞!咁撚多鬼!周街都係呀!刁佢老味怪力亂神。

回覆 引用 TOP

引用:

片中:
師傅講出故事因由!

唔好比佢再害人!

...
係呢個時候就係睇個師傅表現自己能力/身價的關鍵之處來到了,
如果真係處理得到/攪得點/收左佢的話,
就證明佢真係有料到+信心的保證,
以後其他朋友再有事/賴左野就可以馬上搵佢幫手吧!
呢單野睇你喇!
相信大部分人士都同意啦????

應該要搬離此區

引用:
原帖由 神秘夫人 於 2019-5-13 05:20 PM 發表

應該要搬離此區
重要系立刻搬走呀!遲1秒都唔得!

回覆 引用 TOP

48 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。