註冊 登入

[歐冠盃] 我到呢一刻都真係唔明點解巴塞會出局,有咩理由輸返4球? 香討焦點

我到呢一刻都真係唔明點解巴塞會出局,有咩理由輸返4球? E-mail 此主題給朋友

我到呢一刻都真係唔明點解巴塞會出局,有咩理由輸返4球?

足球係圓既,但實力証明一切。
呢十年公認世一既美斯咁勁,巴塞隊友都係世界中一級既球員。同利物浦位對位都贏一班。
美斯都肯打後一格派牌,點解就係SO7同古天奴果D一球都入唔到?

我地都唔知點解會輸?同第一場3比零完全係兩回事黎。
好似換晒人踢咁。
巴塞今年真係都冇幾何輸咁多球,
我想知點解球員當日變晒軟腳蟹係咩原因。
係咪冇輪休?定係教練戰術出左問題?

對於一隊咁好既球隊,平時都係炒人四蛋,依家要輸4蛋出局,對美斯,對球員,甚至係球迷,完全係恥辱。

出面講戰犯係隊友廢,我明呢個係主要因素,我唔明點解美斯真係完全發揮唔到佢既關鍵作用。
依家睇番,其實當晚美斯都有好多機會一對二,或者一對一,但完全過唔到人,佢冇嘗試去扭,反而係諗傳波,我唔明美斯點解一對一唔嘗試去突破。明明佢係做得到,但佢唔做。選擇左一個錯既決定。

與其話隊友浪費機會,不如話佢制造唔到機會。
就算係4比零又點,明明當晚入一球就得,我等左90分鐘,點解到70分鐘都唔願意去搏果一球。明明美斯可以搏到最後一秒。
點解俾我感覺好似收錢打假波咁。
明明有機會贏,點解唔跑,打兩三個快攻勢既都好呀。

真係好難相信,巴塞有美斯竟然會輸俾一隊殘陣既利物浦。
我到呢一刻個心情都仲未平服。

後面俾人234又點,我真係冇諗過前面一球都入唔到,俾人踢出局

話唔係打假波真係冇人信!

熱賣及精選
我都唔明點解可以領先七分倒輸返一分

識踢波嘅人都知,兩隊差一班波,根本無可能反勝,但無計,現今足球係莊家操控,所以勿認真..

引用:
原帖由 令人高潮的AV 於 2019-5-12 03:57 PM 發表

我都唔明點解可以領先七分倒輸返一分
因為你蠢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 nbslast 於 2019-5-12 05:46 PM 發表

識踢波嘅人都知,兩隊差一班波,根本無可能反勝,但無計,現今足球係莊家操控,所以勿認真..
首回合個勢都冇輸到,點樣差一班波啊

巴塞輸係因為在首回合尾段無把握兩個必入球去KO 利記。
現今足球領先三球,未必贏,更何況實力接近。

引用:
原帖由 topskyint 於 2019-5-12 05:54 PM 發表

巴塞輸係因為在首回合尾段無把握兩個必入球去KO 利記。
現今足球領先三球,未必贏,更何況實力接近。
巴塞根本沒去做到努力想贏你愛隊   你愛隊次回合很努力
能贏巴塞是剛好而已 !

大腦人哩 ?  人呢 ?   出來啦 ?  上水啦 ?
出來幫樓主解下話啦    開示啦

巴塞連進一球   連入一粒的能力都沒有   不肉酸嗎 ?
但最肉酸還是   大腦在賽後   講自己愛隊這場是在打緊假波
根本沒在尊重自己愛隊  更沒尊重利記所付出的努力

引用:
原帖由 台灣超可愛Y神 於 2019-5-12 05:58 PM 發表

大腦人哩 ?  人呢 ?   出來啦 ?  上水啦 ?
出來幫樓主解下話啦    開示啦
佢解左啦。
因為巴塞輸4球,
諗左幾日 搵到下台階
就話背後有龐大金錢 利益
所以美斯都要打假波。

請支持超級靚女張靚穎----fans club No. 1

請支持超級靚女張靚穎----fans club No. 1
梅西係個優秀翼鋒
並唔係優秀既領軍將才
關鍵時刻肩負最多責任既時候必定失準
近幾年巴塞同阿根廷多場重要比賽已說明一切
梅西球霸上身堅持要球隊圍繞佢黎建設
拖累左國家隊同巴塞既成就

引用:
原帖由 sand_mouth 於 2019-5-12 06:01 PM 發表

佢解左啦。
因為巴塞輸4球,
諗左幾日 搵到下台階
就話背後有龐大金錢 利益
所以美斯都要打假波。
佢講野真係有夠得啖笑   真係笑死人   笑大人把口
真係面都唔要左   呵呵

回覆 引用 TOP

拖累國家隊我就唔講少睇 
不過拖累巴又未必既 
至少年年有冠

人生
亞仙奴
無事抽水 有事潛水
引用:
原帖由 r98 於 2019-5-12 03:50 PM 發表

呢十年公認世一既美斯咁勁,巴塞隊友都係世界中一級既球員。同利物浦位對位都贏一班。
美斯都肯打後一格派牌,點解就係SO7同古天奴果D一球都入唔到?

好似換晒人踢咁。
係 ...
你偶像丙朗隊祖記都離奇八強出局啦,咁快失憶?

引用:
原帖由 r98 於 2019-5-12 03:50 PM 發表

好似換晒人踢咁。
係 ...
我都唔明點解你話十年都係世一但冇左五年既金球
我都唔明點解傳控射罰球都神級,但一球都入唔到
可能唔係場波假,而係你地平時既吹棒先係假

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。