• 瀏覽: 29,948
  • 回覆: 6
  • 追帖: 10
引用:
原帖由 happyboyhappy 於 2019-5-13 03:08 PM 發表

係呢幾日既入住中,我覺得酒店員工係極度友善,好很幫手,笑容滿面,入住的房間已經放左張總經理親手寫既welcome card, 感覺有d似返左個溫暖既家,本來訂了海景房,黎到仲幫我升級到海景套房,相信呢間房一晚正價可能要二千幾。房間又大又靚,牀夠晒大張仲好舒服,晚晚都用浴鹽浸下,雖然有免費net expreesso 但唔係我杯茶,另一抵讚既係佢每日有5支水。
9663205 9663206 9663 ...
師兄,請問這間洲際是否只有一個室外泳池?
剛去住深圳洲際有室內丶室外池,
又有人造沙灘,滑水梯,
好很正,可惜8月已滿,
想搵另一間靚酒店同小孩想搵另一間靚酒店同小孩hea幾日游下水

引用:
原帖由 happyboyhappy 於 2019-5-14 11:15 AM 發表

是的, 只有1個. 但同細路我呢個坐遊艇騎馬沿住海岸踏單車應該幾岩細路哥玩, 我見仲有直升機坐!
不過你呢個要求可能都要澳門銀河先滿足到你, 深圳酒店本來就貴, 如果有埋你所講咁正應該都好很貴, 等我CHECK CHECK先 ...
深圳洲際又唔算貴喎,
8月份HK$1100/晚,
可惜我想去那天已滿
澳門消費太貴啦唔抵去

引用:
原帖由 happyboyhappy 於 2019-5-14 04:19 PM 發表

InterContinental Hotels 深圳華僑城洲際大酒店 --- 是這個嗎? 你講既配套呢個價錢我覺我幾超值WOR, 我見7月份都仲有, 但係你1125人仔/晚, 仲要未連稅(你呢個價係金卡/以上會員打電話去攞定點?)
澳門唔係一般既貴, 我之前想BOOK銀河定萬豪要3500/晚, 我請埋親人去3日2夜2間房就要萬幾了. 最後去住晚迪迪尼仲好 ...
Hotels.com訂,8月係港幣1118(未連稅),不是人民幣呀,我就覺得好抵啦

附件

IMG_20190428_115308.jpg(123.72 KB)

2019-5-14 06:46 PM

IMG_20190427_171912.jpg(110.11 KB)

IMG_20190427_162025.jpg(109.89 KB)

引用:
原帖由 happyboyhappy 於 2019-5-14 04:55 PM 發表

9667584 9667585
其實我自問都屬於大駛同捨得用,你睇下呢個價我,係星期五入住星期日退,我去就要訂2間,我會覺得好肉痛,唔係無錢而係覺得唔抵。
我之前同親戚一齊去迪迪尼玩1晚,book過探索家同好萊塢,最貴探索家要2800我都覺得還好都係住一晚,雖然我book 4間房我都接受到,但去澳門無理由住1晚架,2間房駛皮幾野唔掂,我真係覺得去日本算了 ...
貴都算啦,啲的士佬PK到極點,
所以永不去澳門玩!

引用:
原帖由 happyboyhappy 於 2019-5-14 06:55 PM 發表

未包稅架師兄, 手續費加稅=16%= AROUND 2608, 官網會員價係人仔2216.8, 去JOIN佢地會員, 周未仲有7折. 不過岩岩打去佢地HOTLINE話要2個月前先有呢知呢個周未7折係咩價 ...
我咪寫HK$1118係未連稅囉,下圖是是8月17-19日(星期六至一日),
三日二夜共HK$2608(已連稅)

回覆 引用 TOP

,,
引用:
原帖由 yhakk 於 2019-5-14 07:01 PM 發表

寫中文lor 咩叫為黑而黑,你up 咩?中國人同中國人溝通,寫中文溫暖好多wor
師兄,如果這麼堅持要寫中文,
請你改返以下文字: lor, up, wor,
中國人請用中文

引用:
原帖由 happyboyhappy 於 2019-5-14 07:13 PM 發表

係我地誤會左呢位師兄, 佢係話個酒店總經理張卡. 你如果都鍾意係酒店HEA真係要做番個IHG會員, 可以儲積分又有優惠價仲成日做咩幾倍積分, 積分可以換免費房, 又可以延房到3點等等 ...
研究下先, 謝

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]