[歐冠盃] 梅西在歐冠四強賽的散步英姿 (有片)

梅西在歐冠四強賽的散步英姿 (有片) E-mail 此主題給朋友

在歐冠四強淘汰賽,仍能氣定神閒,在球場上慢慢散步,對比場上其他球員在梅西四週不停跑動,梅西的確是帝王!

https://youtu.be/SZMBGFNfV94

散步帝的稱號,不是白叫的!

https://scontent-hkg3-2.xx.fbcdn.net/v/t39.24130-6/10000000_175958716678082_6955658513062725609_n.mp4?_nc_cat=109&efg=eyJ2ZW5jb2RlX3RhZyI6Im9lcF9oZCJ9&_nc_ht=scontent-hkg3-2.xx&oh=fa459fad2fcf040180ef9ab1e3b7d30d&oe=5D68F34D

李天命常說的,勝利者並非說最後一句的那個人,但很多人都喜歡搶著說最後一句,好像這才是贏家。
熱賣及精選
聽講梅西踢假波啦,大家唔駛咁認真

回覆 引用 TOP

https://www.youtube.com/watch?v=Kzol-msKIzw

理性分析梅西如何場上散步

李天命常說的,勝利者並非說最後一句的那個人,但很多人都喜歡搶著說最後一句,好像這才是贏家。
引用:
原帖由 那些年 於 2019-5-14 03:00 PM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=Kzol-msKIzw

理性分析梅西如何場上散步
阿蘇多次叫隊友幫手迫,但無人理,無鬥心,梅西做唔到帶起隊波嘅作用,輸波關鍵所在

回覆 引用 TOP

好似無人mark 佢咁

回覆 引用 TOP

反而阿蘇有火過美斯 
都係果句 
輸0:1 , 0:2 果時 
美斯比番d火出黎 
洗唔洗輸

人生
亞仙奴
無事抽水 有事潛水
二乃上呀
引用:
原帖由 鍾樂 於 2019-5-14 03:22 PM 發表

反而阿蘇有火過美斯
都係果句
輸0:1 , 0:2 果時
美斯比番d火出黎
洗唔洗輸
梅西仲帶頭頭dupdup,隊友睇你咁仲谷咩

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2019-5-14 15:25 發表

梅西仲帶頭頭dupdup,隊友睇你咁仲谷咩
那講明先 我非朗迷
c朗唯一贏美斯
唔係技術,唔係入波,唔係頭王,
係落後左精神力 ( 輸緊都會諗下方法追 )
雖然唔係下下都追到
美斯就欠呢點做唔到完美

人生
亞仙奴
無事抽水 有事潛水
二乃上呀
引用:
原帖由 艾蘭拿安息吧 於 2019-5-14 03:32 PM 發表

咩撚野事呀呢塊梅西
拳王上身?
同拳王感情不順掛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CarlesAlena 於 2019-5-14 09:58 AM 發表

利迷冇英超使唔使嬲成咁,四圍辣火頭
巴塞球王又一次俾人大炒入唔到決賽
一眾美迷又話假波 來掩飾巴塞球王廢的事實
帶唔係球隊的事實

美吹真系得人驚

引用:
原帖由 CarlesAlena 於 2019-5-14 09:58 AM 發表

利迷冇英超使唔使嬲成咁,四圍辣火頭
嬲得過巴迷?要屈巴塞打假波

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。