註冊 登入

《倚天屠龍記》劇集討論區二 (4月15日 08:30PM)

本主題由 mook999 於 2019-5-27 04:34 PM 解除置頂
引用:
原帖由 台灣粉紅的回覆 於 2019-5-23 01:36 PM 發表

佢地係唔鐘意劇中趙敏做壞事. 唔關陳鈺琪事
唔關壞事的事.
屎若做好多壞事, 青書一樣中意.

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 green2016 於 2019-5-23 01:38 PM 發表

有冇 dep 番杯咁呀?😍
仲有無忌拉敏敏木頭車果幕好鬼馬,俏到呢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 山中高人 於 2019-5-23 12:14 PM 發表

這版由靈蛇島開始就係惡夢開始
白白浪費全劇一班好演員的努力!非常可惜!
靈蛇島都不存期望了
希望三戰伏魔圈剪輯得精采d

最好改到無技去波斯搵小昭娶埋拒,仲有豬兒,止藥,4個老婆皆大歡喜!😆

今晚趙敏同無忌手拖行街街,仲去食火窩,好sweet.。

引用:
原帖由 超級深情的美媚 於 2019-5-23 02:01 PM 發表

黎個法式濕吻就sweet啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 glue123 於 2019-5-23 01:55 PM 發表

最好改到無技去波斯搵小昭娶埋拒,仲有豬兒,止藥,4個老婆皆大歡喜!😆
咁要等王晶拍嗰版睇下有冇這機會,呢版都係咪洗詣意!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2019-5-23 08:40 AM 發表

同意, 根本周芷若是眾女之中最愛無忌嗰個, 但又太多禁制令佢自我都感到複雜, 所以原著結尾就俾機會佢地係晒齊,2009版都係咁結尾.

但呢版就強姦了周芷若這命運, 要佢嫁宋清輸隻鬼, 黐膠線的. ...
原著周芷若唔係最愛無忌,佢最愛係佢自己,第2係滅絕,第3先係無忌

引用:
原帖由 超級深情的美媚 於 2019-5-23 02:01 PM 發表

拍影呢招幾過癮,要讚!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 glue123 於 2019-5-23 01:55 PM 發表

加上紀姑姑、不侮、素素,拍套鹿鼎記   

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 平凡不平凡 於 2019-5-23 02:04 PM 發表

原著周芷若唔係最愛無忌,佢最愛係佢自己,第2係滅絕,第3先係無忌
其實佢愛到發晒爛渣就真,
佢唔理同滅絕的誓言,都想要在徐州嫁張無忌。
千方百計要殺情敵
殺謝遜想滅口,其實都只為怕讓張無忌知,無望同佢結合

唔係極愛無忌,係無需做呢d!

引用:

無忌話有手机自拍更好

回覆 引用 TOP

引用:

呢啲橋段直頭向韓劇致敬

天行剛健 自強不息
引用:
原帖由 cwilson1 於 2019-5-23 02:11 PM 發表

其實佢愛到發晒爛渣就真,
佢唔理同滅絕的誓言,都想要在徐州嫁張無忌。
千方百計要殺情敵
殺謝遜想滅口,其實都只為怕讓張無忌知,無望同佢結合

唔係極愛無忌,係無需做呢d! ...
好想要呢d老婆

引用:
原帖由 cwilson1 於 2019-5-23 02:04 PM 發表

咁要等王晶拍嗰版睇下有冇這機會,呢版都係咪洗詣意!
功夫高強版韋小寶

天行剛健 自強不息

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。