註冊 登入

《倚天屠龍記》劇集討論區二 (4月15日 08:30PM)

本主題由 mook999 於 2019-5-27 04:34 PM 解除置頂
引用:
原帖由 rapunzel_j 於 2019-5-22 12:27 PM 發表

昨晚武當竟然無人反對六叔不悔
係cut 左定點
其實個個心裡已視六叔為偶像
三叔應想向太師傅申請下山尋找下半生幸福
除左佢老豆反對 其他人對愛情既睇法冇咁固執
當係一件喜事, 冇CUT到。

熱賣及精選
引用:
原帖由 Joeycky 於 2019-5-22 12:30 PM 發表

預告片新登場雨傘中飛來飛去的高手,十足十齊天大聖,呢個孫悟空A貨乜水。
光明有左使同右使 睇落去就知

引用:
原帖由 rapunzel_j 於 2019-5-22 12:36 PM 發表

但武當無人覺得輩份 年齡有問題?
即係代表思想不迂腐
其實作者對武當好好
除左出左條宋青豬外
一路都正氣 無咩負面
我地既睇法同楊逍諗既 都係一樣 唔同意
但係佢諗到個女同6叔係兩情相悅 唔想佢唔開心
先迫住接受 。。 

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2019-5-22 12:35 PM 發表

整個蛾蝞派是港女派
呢d港女個咀真係好賤 賤到俾金花婆婆連打幾巴

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2019-5-22 11:10 AM 發表

最有眼光人士是珠兒,其他女士要張無忌有成功時才表白
珠兒係幫到無忌 你睇乾坤大挪移就知
係多得佢知道塊布係正野 先話俾無忌知

引用:
原帖由 green2016 於 2019-5-22 12:48 PM 發表

唔係小昭咩? 🤔
係up錯左 🙏😅 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 平凡不平凡 於 2019-5-23 06:39 PM 發表

你睇得唔夠detail姐
我講個幾個point同你依家依個冇時間衝突架,我咪講左佢愛無忌係屬於個人情感黎囉。只係後來佢同時都知道無忌地位有助佢發展事業,所以想盡快成親。
明教某條友同無忌提過話佢可以做皇帝,周芷若咪做到皇后,周芷若聽到依句不知幾開心。之後無忌話打死都唔做皇帝,芷若即刻面都黑埋 ...
芷若都係淫底 想埋教主身邊做大房
可惜光明頂刺落去果野 應該減左分

22 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。