• 瀏覽: 1,474
  • 回覆: 15

唔洗做咁筍?

回覆 引用 TOP

請人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 youthank2002 於 2019-5-14 12:05 PM 發表

我剛返新工。好悶。做D野悶、冇興趣。明白要適應。大家鼓勵吓我好嗎?

引用:
原帖由 chandaiman05 於 2019-5-14 01:36 PM 發表

我剛返新工。好悶。做D野悶、冇興趣。明白要適應。大家鼓勵吓我好嗎?
add oil……add oil……add add oil……

回覆 引用 TOP

要堅強,忍耐下啦,面對現實,人生得失有幾多。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chandaiman05 於 2019-5-14 01:36 PM 發表

我都係,新工仲要轉左行,頭果一個月悶爆,之後兩個月開始有野做,第三個月知道自己冇興趣,做左半年開始有啲適應,但而家做左差唔多一年都仍然每日唔想返工,等緊完約再轉工,一齊努力捱吧

引用:
原帖由 台灣清涼的羊羊 於 2019-5-14 04:14 PM 發表

我都係,新工仲要轉左行,頭果一個月悶爆,之後兩個月開始有野做,第三個月知道自己冇興趣,做左半年開始有啲適應,但而家做左差唔多一年都仍然每日唔想返工,等緊完約再轉工,一齊努力捱吧 ...
多謝你呀.之前份工做了10年.依家要叫做過出番外面世界要時間.做d野自己又唔鐘意.所以好悶呻吓姐.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 youthank2002 於 2019-5-14 12:05 PM 發表

返工一條蟲,放工一條龍。😊

回覆 引用 TOP

完全無野做?

引用:
原帖由 堅守:]我夢 於 2019-5-14 11:37 PM 發表

完全無野做?
唔係.係做 d野我唔鐘意姐.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 台灣清涼的羊羊 於 2019-5-14 04:14 PM 發表

我都係,新工仲要轉左行,頭果一個月悶爆,之後兩個月開始有野做,第三個月知道自己冇興趣,做左半年開始有啲適應,但而家做左差唔多一年都仍然每日唔想返工,等緊完約再轉工,一齊努力捱吧 ...
係無興趣??

引用:
原帖由 kitlo0414 於 2019-5-15 11:32 PM 發表

係無興趣??
係,唯一優點係都算近屋企,車錢慳好多

回覆 引用 TOP

好多人希望做此工

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]