[Q&A] 池袋車站附近小休地方

池袋車站附近小休地方 E-mail 此主題給朋友

想問各位池袋車站附近係咪有D好似網吧咁的休息地方?
因為坐零晨機,去到酒店又未夠鐘CHECK IN,想搵地方休息幾個鐘,收費貴唔貴呢?

熱賣及精選

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ECC2019 於 2019-5-14 11:52 PM 發表

想問各位池袋車站附近 係咪有 D好似網吧咁的休息地方 ? 因為坐零晨機,去到酒店又未夠鐘 CHECK IN,想搵地方休息幾個鐘,收費貴唔貴呢?
有好多選擇的, 通常都係自己一個有門 / 或半開放式 的空間, 免費飲品, 沖涼 收費 / 不收費都有.
你去 Yahoo.co.jp 搵 : 池袋インターネットバー ( Internet Bar ) / ネットカフェ ( Net Café ) 自己慢慢搵
例如這間 3 小時 Yen 1,xxx :https://www.diskcity.co.jp/shop/ikebukuro/
這間有埋女士専用房 https://netmaru.jp/shop/ikebukuro/

重覆了

回覆 引用 TOP

謝謝各位,對不起,沒有認真爬文

引用:
原帖由 Douzo 於 2019-5-15 12:43 PM 發表

有好多選擇的, 通常都係自己一個有門 / 或半開放式 的空間, 免費飲品, 沖涼 收費 / 不收費都有.
你去 Yahoo.co.jp 搵 : 池袋インターネットバー ( Internet Bar ) / ネットカフェ ( Net Café ) 自己慢慢搵
例如這間 3 小時 Yen 1,xxx :https://www.diskcity.co.jp/shop/ikebukuro ...
謝謝CHING

回覆 引用 TOP

去唱k好過你去網吧

按圖進入mihimaruGT Fans Club
引用:
原帖由 donald15 於 2019-5-16 10:23 AM 發表

去唱 k 好過你去網吧
K 房面積比較細, 就算隔音好好, 始終會比 Net Cafe 嘈, 目的係去唱 K 就另計, 以休息角度來講, 唔得.
而且應該比較貴.

引用:
原帖由 Douzo 於 2019-5-16 10:39 AM 發表

K 房面積比較細, 就算隔音好好, 始終會比 Net Cafe 嘈, 目的係去唱 K 就另計, 以休息角度來講, 唔得.
而且應該比較貴.
唔好玩啦
K房一定大過網吧同平過網吧

引用:
原帖由 ECC2019 於 2019-5-15 10:38 PM 發表

謝謝各位,對不起,沒有認真爬文
下次唔好啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 donald15 於 2019-5-16 10:47 AM 發表

唔好玩啦 K 房一定大過網吧同平過網吧
大哥, 雙人房一張梳化 / 四人房兩張梳化, 點訓呀, 訓地下 or 租 10人 Party 房 ?
而且例如 BigEcho、Karaoke館, 6:00~11:00 都係不營業的, 想訓都無得訓.

引用:
原帖由 Douzo 於 2019-5-16 11:18 AM 發表

大哥, 雙人房一張梳化 / 四人房兩張梳化, 點訓呀, 訓地下 or 租 10人 Party 房 ?
而且例如 BigEcho、Karaoke館, 6:00~11:00 都係不營業的, 想訓都無得訓.
https://ord.yahoo.co.jp/o/image/ ... /RU=aHR0cHM6Ly9hcnR ...
難道網吧又訓到?
1個人1間房1張梳化又夠唔夠訓?

有好多k房一早已經開門

引用:
原帖由 donald15 於 2019-5-16 11:49 AM 發表

難道網吧又訓到?1個人1間房1張梳化又夠唔夠訓?有好多k房一早已經開門
以池袋來講 :
網吧肯定係 24H 營業, Karaoke 就算在 6:00~11:00 時段有營業, 數目不及比網吧的 10% 吧
有清靜環境、四四正正的 Net Café 唔去, 要去 Karaoke 訓梳化
何必爲拗而拗 ?
你訓過網吧未 ? 真係訓到架, 否則點會有月租網吧房.

回覆 引用 TOP

快活club,又系網吧又系Karaoke

回覆 引用 TOP

三個鐘karaoke,1人1200円。網吧booth位1000円。K房大好多,又可以瞓。早上又冇人唱K吾嘈。

回覆 引用 TOP

主題標籤 #池袋 #酒店
 16 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。