Pelicans攞左No.1 pick Zion Williamson

引用:
原帖由 fisherman樂 於 2019-5-15 05:47 PM 發表

第一頁有人講左 AD都仍然一心想走人
ZION都有答記者 邊隊揀佢都會全力為球隊贏波
燒鵝照放AD 湖人 紐約 BOS選其一
紐約趺到#3 BOS趺到#14 BOS應該要睇艾榮留唔留隊先決定ALL IN..
以季中個陣報價黎睇都係湖人比較吸些少 四少+#4
不過季中已經玩野玩到咁 會唔會改變主意同湖人交易就... ...
AD + Kyrie 痴返占占...
強化版LOVE

熱賣及精選
引用:
原帖由 fisherman樂 於 2019-5-15 05:47 PM 發表

第一頁有人講左 AD都仍然一心想走人
ZION都有答記者 邊隊揀佢都會全力為球隊贏波
燒鵝照放AD 湖人 紐約 BOS選其一
紐約趺到#3 BOS趺到#14 BOS應該要睇艾榮留唔留隊先決定ALL IN..
以季中個陣報價黎睇都係湖人比較吸些少 四少+#4
不過季中已經玩野玩到咁 會唔會改變主意同湖人交易就... ...
仲會唔會出呢個offer ?四少+#4
加埋本身個頭pick

回覆 引用 TOP

四少+#4+LBJ換你AD+ ZION 得唔得

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 長鴻 於 2019-5-15 01:50 PM 發表

"Kobe, whether you believe it or not, said on multiple occasions that he had absolutely nothing to do with the trade. He insisted that the Hornets told him he would be of no use to the team, which ...
Jerry West 眼光同安排,真係無得輸。

引用:
原帖由 yaya~come 於 2019-5-15 06:03 PM 發表

AD + Kyrie 痴返占占...
強化版LOVE
唔會咁難睇掛當年自已出聲話走、依家又翻痴
以尖屎組軍方向、AD=強化版龍王同愛神
再嚟就係G位....艾榮應該唔會、可能追KT or KL

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 faifai2 於 2019-5-15 06:15 PM 發表

Jerry West 眼光同安排,真係無得輸。
唔到你唔服、一次就話好彩、幾次都係咁就
而且印象中無乜邊次有好簽pick新仔
依家睇佢點舞呢隻船仔啦

引用:
原帖由 yaya~come 於 2019-5-15 06:03 PM 發表

AD JAMES 同一個經理人
成事機會較大
感覺老占再沖擊總冠軍 已經冇乜望 
Ad為錢為名氣既話 湖人都糸考慮因素之一
畢竟老占退落黎 ad就糸湖人icon 

引用:
原帖由 急焦滴滴留言 於 2019-5-15 18:57 發表

感覺老占再沖擊總冠軍 已經冇乜望 
Ad為錢為名氣既話 湖人都糸考慮因素之一
畢竟老占退落黎 ad就糸湖人icon 
當初都諗著Howard過湖人接班Kobe

第二個BEN SIMMONS

完全唔識射波有Q用

又矮又要打內線

引用:
原帖由 噹勞得 於 2019-5-15 06:34 PM 發表

唔到你唔服、一次就話好彩、幾次都係咁就
而且印象中無乜邊次有好簽pick新仔
依家睇佢點舞呢隻船仔啦
佢舞左一陣, 隻船仔已經穩定甘行緊。。

回覆 引用 TOP

Thanks!

回覆 引用 TOP

鵜鶘只要拿下錫安肯定會同綠軍做交易,換TATUM+布朗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hahalo0844 於 2019-5-15 06:59 PM 發表

當初都諗著Howard過湖人接班Kobe
老占呢份真係毒約黎 唔補強即戰力又浪費簽老占反黎 補强又要交易走哂班潛力球員

引用:
原帖由 東邊日出西邊雨 於 2019-5-15 03:02 PM 發表

剛剛睇過佢既Youtube,呢條友285lbs身形,但係速度好快,個d大塊頭做唔到既360度轉身Dunk, 佢都系輕鬆自如
感覺假以時日,PF位可以和字母哥一教高下。 ...
講真  完全吾睇好  一個一場NBA比賽都未打過既  點同字母哥已成形比   人家字母哥狀元嗎?米又系公鹿培養出來既
我覺得佢只系用佢體格屈大學比賽而已   來到NBA系2回事黎  同埋睇片無意義  76人位狀元睇片吾勁咩  現在米又系水貨了我見佢打法勁似Julius Randle 又系爆入去拎分

引用:
原帖由 kanyuetat 於 2019-5-15 08:17 PM 發表

講真  完全吾睇好  一個一場NBA比賽都未打過既  點同字母哥已成形比   人家字母哥狀元嗎?米又系公鹿培養出來既
我覺得佢只系用佢體格屈大學比賽而已   來到NBA系2回事黎  同埋睇片無意義  76人位狀元睇片吾勁咩  現在米又系水貨了我見佢打法勁似Julius Randle 又系爆入去拎分 ...
似Randles

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。